search

Ons nieuws van donderdag 16 januari 2014

CW gaat niet verder met Wonder Woman prequel 'Amazon'
Series / Nieuws

CW gaat niet verder met Wonder Woman prequel 'Amazon'

De serie was niet goed genoeg om mee door te gaan.

Het Amerikaanse kanaal CW, dat al achter DC-series Arrow en spin-off Flash zit, werkt sinds september 2012 al aan een serie over Wonder Woman. De serie zou de titel Amazon krijgen, en het oorsprongsverhaal van de superheldin verkennen. Dat feestje gaat voorlopig niet door, vertelde de voorzitter van CW Mark Pedowitz aan The Hollywood Reporter.

Toen de serie in 2012 aangekondigd werd, stond Grey's Anatomy schrijver Allan Heinberg aan het roer. Geheel tevreden met zijn visie op het verhaal was men niet, en dus werd in mei 2012 Aron Eli Coleite (Heroes) aan het werk gezet om een nieuwe versie te schrijven.

Zijn versie zou later in 2013 opgepikt worden maar het nieuws daarover bleef lange tijd uit. Nu weten we dus waarom. "We besloten er niet mee verder te gaan," vertelde Mark Pedowitz aan THR. Toch staat hij open voor een nieuwe poging om het DC-personage naar het kleine scherm te brengen.

"Het hangt allemaal af van het scenario. We zijn erg voorzichtig met Arrow, en met Flash. Het zijn iconische personages, dus we moeten er erg voorzichtig mee omspringen. Je krijgt maar één kans om het goed te doen," concludeerde hij.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste synopsis 'The Walking Dead' seizoen 4B
Series / Nieuws

Eerste synopsis 'The Walking Dead' seizoen 4B

Deze klinkt weinig hoopvol...

De eerste synopsis van The Walking Dead seizoen 4B is binnen, en geeft een mooie indruk van wat we kunnen verwachten de komende afleveringen. Ondanks de woorden van producent Robert Kirkman, dat het seizoen hoopvol zal eindigen, klinkt de synopsis alles behalve hoopvol.

De synopsis gaat als volgt: "In de nasleep van de verwoestende gebeurtenissen in de season finale, voelen Rick en de groep nog altijd het verlies van hun thuis, familie en vrienden. Nu de gevangenis vernietigd is, zijn de overlevenden verspreid, en gaan ze allemaal hun eigen weg, onzeker over het lot van de rest."

"Wat achter de hekken en muren al een moeilijk en uitdagend leven was, wordt nog gevaarlijker als ze blootgesteld worden aan nieuwe gevaren, nieuwe vijanden en hartbrekende keuzes. Hun geloof zal grondig getest worden "“ sommigen zullen breken en anderen verlost worden."

In de Verenigde Staten wordt het nieuwe seizoen op 9 februari hervat. In Nederland zendt Fox vanaf 11 februari elke dinsdag om 22.10 uur de nieuwe aflevering uit, dus 48 uur na de release in de VS.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto van Guillermo Del Toro's 'The Strain'
Series / Foto's

Nieuwe foto van Guillermo Del Toro's 'The Strain'

De nieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Del Toro en Chuck Hogan.



Een nieuwe foto van FX-serie The Strain is online verschenen. Op de foto zien we hoofdrolspeelster Mia Maestro aan boord van een vliegtuig. Degenen die het boek hebben gelezen, weten dat dit een belangrijk moment is.

Tijdens een TCA-presentatie gisteravond werd door showrunner Carlton Cuse (Bates Motel) aangekondigd dat hij hoopt dat er vijf of zes seizoenen van The Strain zullen komen. Guillermo Del Toro, die de boekenreeks waarop de serie is gebaseerd samen met Chuck Hogan schreef, heeft de pilot geregisseerd. De eerste reacties waren naar verluid erg positief. Vampiers zouden voor het eerst sinds tijden weer eens eng zijn.

The Strain vertelt het verhaal van Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll), het hoofd van het Center for Disease Control Canary Team in New York City. Hij en zijn team moeten de mysterieuze uitbraak van een virus dat vampirisme lijkt te veroorzaken, onderzoeken. Terwijl het virus zich verspreidt, moeten Eph en zijn team een oorlog uitvechten die het lot van de mensheid bepaalt.

Naast Maestro en Stoll zijn ook o.a. Sean Astin en Kevin Durand te zien in The Strain.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Promo 'Agents of S.H.I.E.L.D.' met Stan Lee
Series / Video/clip/featurette

Promo 'Agents of S.H.I.E.L.D.' met Stan Lee

En er staat weer iets groots te gebeuren in de serie.



Hierboven zie je de promo voor aflevering dertien van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.. Opvallend aan de promo is de aanwezigheid van niemand minder dan Stan Lee, het brein achter veel van de helden die Marvel heeft.

Er zijn nog geen details vrijgegeven over de aflevering, dus het is niet zeker waar deze over zal gaan. Wel weten we dus dat Stan Lee aanwezig is. Ook is bekend dat de aflevering in de Verenigde Staten op 4 februari in première gaat. Wanneer dat in Nederland het geval zal zijn is niet bekend. Veronica heeft in Nederland de uitzendrechten, en zendt elke zondag om 21:25 een aflevering uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.