Zo zou 'Grey's Anatomy' na zeventien seizoenen kunnen eindigen

Zo zou 'Grey's Anatomy' kunnen eindigen

Grey's Anatomy komt mogelijk na al die jaren tot een einde op ABC.

Jim Pedd, 27-04-2021 10:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het eerste seizoen van hitserie Grey's Anatomy zet het perfecte einde voor de hele serie op. Daarmee zou het verhaal mooi rond kunnen zijn.
Actrice Ellen Pompeo en bedenker Shonda Rhimes zijn al heel duidelijk geweest. De serie stopt zodra Pompeo wil stoppen. En van showrunner Krista Vernoff weten ze dat er nog geen achttiende seizoen besteld is door ABC, en dat ze zowel een definitief, als een seizoenseinde heeft liggen.

Mogelijk einde
Hoewel de serie nog altijd een groot publiek trekt met elke nieuwe aflevering, weten we van Ellen Pompeo dat de serie moet eindigen op een hoogtepunt, dus niet met teruglopende kijkcijfers.

Terugkijkend naar het eerste seizoen en de serie als geheel, zou het een topidee kunnen zijn om daar op terug te grijpen om de serie tot een einde te brengen.

Grey's Anatomy wordt behoorlijk gekenmerkt door cyclussen, waarbij verhalen duidelijk teruggrijpen op eerdere momenten. Zo zou de oudste dochter van Meredith Grey, Zola, coassistent kunnen worden in het Grey/Sloane Memorial, waar ze dan samen met een nieuwe groep coassistenten.

Toen Meredith aankwam bij het Seattle Grace, wilde ze in de voetsporen van haar moeder Ellis Grey stappen. Ze verslond de medische journals van haar moeder en werd daardoor prijswinnend chirurg. Wat nou als er een tijdsprong komt en Zola de nieuwe coassistent wordt aan het einde? Daarmee zou de serie een mooi einde kunnen breien aan het langlopende verhaal.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Greys Anatomy, Ellen Pompeo, Shonda Rhimes, Krista Vernoff

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws