'Willow'-serie vindt nieuwe hoofdrolspeler

'Willow'-serie vindt nieuwe hoofdrolspeler

De serie van Disney+ is druk bezig met het verzamelen van alle castleden.

Jim Pedd, 28 april 2021 om 14:25

Disney+ brengt de komende jaren heel wat grote vervolgen en spin-offs tot leven. Een daarvan is een serie die als vervolg op de klassieke fantasyfilm Willow dient. Vandaag is er een nieuw castlid gevonden.
Actrice Amer Chadha-Patel is volgens de berichten gecast in een grote mannelijke hoofdrol in de serie. Hij zou Boorman spelen, een dief en leugenaar die zich bij een queeste voegt om uit de gevangenis te ontkomen.

Jaren later
De Willow-serie speelt zich jaren na de gebeurtenissen in de film af. We volgen weer onze grote held Willow Ufgood, wederom gespeeld door Warwick Davis, maar ontmoeten ook nieuwe helden en personages, zoals Ellie Bamber (als Dove), Ruby Cruz (als Kit) en Erin Kellyman (als Jade).

De pilot van de serie wordt geregisseerd door Jonathan Entwistle, een rol die hij overneemt van John M. Chu. Die moest vertrekken van de serie omdat hij andere verplichtingen had.

In een statement zei Entwistle nog "uit te kijken naar de wereld van zwaarden, tovenarij en avontuur. Ik kijk heel erg uit naar deze reis en om samen te werken met Jon en Wendy om iets te bouwen dat duidelijk geworteld is in de oorspronkelijke film, maar ook dient als leuke en charmante toevoeging aan het geliefde verhaal."
Bron: CB

Lees meer over: Willow, Disney Plus, Amer Chadha Patel, Warwick Davis, Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman

Populair nieuws