Disney+-serie 'Willow' vindt hoofdrolspeler

Disney+-serie 'Willow' vindt hoofdrolspeler

De filmklassieker uit de jaren '80 krijgt een vervolg in de vorm van een serie.

Zilko Tarici, 13 maart 2021 om 09:12

Ruby Cruz (Castle Rock) heeft de vrouwelijke hoofdrol naast Ellie Bamber en Erin Kellyman gescoord in Disney+-serie Willow.
De serie is een vervolg op de gelijknamige fantasy-film uit 1988, waarin de terugkerende Warwick Davis de onwaarschijnlijke held speelde. Cruz vervangt de eerdere gecaste Cailee Spaeny, die om onbekende redenen moest afzien van de rol. Lucasfilm weigerde hier commentaar op te geven.

De nieuwe incarnatie van Willow, waarin ook Tony Revolori meespeelt, komt uit het brein van Jonathan Kasdan, die de pilot-aflevering schreef en samen met Wendy Mericle, Ron Howard (regisseur van de film) en scenarist Bob Dolman de show runt. Lucasfilm produceert daarnaast en Jonathan Entwistle regisseert.

Een nieuw avontuur
Er zijn nog geen verdere details over de verhaallijn van de serie vrijgegeven, maar de plot zou naar verluidt draaien om een missie waarbij een ontvoerde prins moet worden gered.

Uitvoerend producenten van Willow zijn Kasdan, Mericle, Howard, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan. De opnames van Wales zullen plaatsvinden in Wales, waar ook het grootste deel van de film werd opgenomen.
Bron: Deadline

Lees meer over: Willow, Ruby Cruz, Val Kilmer, Warwick Davis, Disney plus, Ron Howard, Cailee Spaeny, Jonathan Kasan, Jonathan Entwistle

Populair nieuws