search
'Star Wars' brengt Anakin Skywalker-acteur terug
Series / Nieuws

'Star Wars' brengt Anakin Skywalker-acteur terug

De stemacteur die Anakin Skywalker insprak in Star Wars: The Clone Wars, keert terug.

Star Wars-fans hebben echt iets om naar uit te kijken. Acteur Matt Lanter sprak in de serie Star Wars: The Clone Wars de rol van Anakin Skywalker in, en keert terug in de rol.

Toen The Clone Wars afgelopen jaar tot een einde kwam, onthulde de acteur al dat zijn tijd als Anakin Skywalker niet helemaal voorbij is. Hij specificeerde toen niet in welk project hij te zien zou zijn, maar keert zeker terug.

Anakin Skywalker
"Er wordt gewerkt aan nieuwe animatieprojecten door Lucasfilm. Ik maak onderdeel uit van wat dingen waar ik nu niets over kan zeggen. Maar ik heb Anakin nooit laten vallen, of het nou om een videogame of iets nieuws voor Lucasfilm Animation gaat," vertelde Lanter tegenover Entertainment Weekly.

Het is nog niet zeker om welke serie het precies gaat. Zo wordt gespeculeerd dat het om een rol in de serie The Bad Batch, die volgende maand van start gaat.

Wat het ook wordt, fans van Star Wars kunnen en zullen blij zijn dat hij straks weer te horen is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen