Goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson'!

Goed nieuws voor fans van 'Percy Jackson'!

De casting van de nieuwe serie voor Disney+ is eindelijk begonnen met de zoektocht naar Percy Jackson.

Jim Pedd, 29 april 2021 om 07:04

Op dit moment werkt Disney+ hard aan een nieuwe Percy Jackson and the Olympians-serie. Voor die serie zoekt men nu naar de hoofdrolspeler.
Dat laat schrijver en bedenker Rick Riordan weten op zijn sociale media. Hij stelt dat er nu al vroeg gezocht wordt naar iemand voor de hoofdrol in de televisieserie. Het gaat om een vrij jonge acteur, die mogelijk langere tijd te zien kan zijn in de rol.

Een jonge hoofdrolspeler
Riordan laat op Twitter weten dat de casting zich in "het vroegste stadium" bevindt. Er wordt gekeken naar verschillende talent agencies voor de rol.Gezocht wordt naar een acteur die realistisch gezien een 12-jarige kan spelen, zodat het personage gevolgd kan worden tussen zijn 12de en 16de levensjaar. Er wordt niet gezocht naar iemand met een specifieke afkomst voor de rol. Iedereen is welkom, zolang het maar om iemand gaat die de rol goed kan spelen.

Percy Jackson and the Olympians zoekt naar iemand, van welke "afkomst, geslacht, etniciteit, nationaliteit, seksuele oriëntatie of welke gender identiteit dan ook".
Lees meer over: Percy Jackson and the Olympians, Disney Plus, Percy Jackson, Rick Riordan

Populair nieuws