Kaley Cuoco had door 'The Big Bang Theory' enorm moeite met seksscènes

Kaley Cuoco had enorm moeite met seksscènes

De actrice moest een seksscène opnemen met Michiel Huisman maar worstelde er flink mee.

Jim Pedd, 29-04-2021 09:17

Acteur Michiel Huisman was te zien in de serie The Flight Attendant. Daarin speelt actrice Kaley Cuoco de hoofdrol. Volgens Huisman had ze moeite met liefdesscènes nadat ze in The Big Bang Theory te zien was.
De serie werd geproduceerd door Cuoco, met groot succes, want ze werd genomineerd voor een Golden Globe in de show waarin ze ook de hoofdrol speelde. Maar de actrice had wat moeite met sommige momenten.

Intieme momenten
Recent was acteur Huisman te gast bij This Morning, waar hij een verhaal deelde over de televisieserie. Volgens hem wist de actrice niet hoe je seksscènes op moet nemen.

"Natuurlijk realiseerde ik het mij niet, maar om de een of andere reden had ze nog nooit eerder een seksscène opgenomen. Ik geloof dat het nooit gebeurd was bij The Big Bang Theory," begon Huisman.

"Dus toen we er eentje filmden, eentje waarin we in bed lagen te kussen merkte ik dat ze echt soort van boven mij hing en niet op mijn benen zat. Na een take of drie begon ze wat te schudden en zei ik: 'Kaley waar ben je mee bezig? Ga gewoon zitten joh'. En het bleek dat ze zich zo ongemakkelijk voelde en echt geen idee had wat ze aan het doen was. Ze probeerde mij niet aan te raken."
Bron: The Sun

Lees meer over: The Big Bang THeory, The Flight Attendant, Michiel Huisman, Kaley Cuoco

Populair nieuws