search
'House of the Dragon'-setfoto's: Eerste blik op Matt Smith en Emma D'Arcy
Series / Nieuws

'House of the Dragon'-setfoto's: Eerste blik op Matt Smith en Emma D'Arcy

Check hier de personages van Matt Smith en Emma D'Arcy in kostuum!

De opnames van House Of The Dragon zijn van start. Vandaag hebben we de eerste foto's vanaf de filmset, waarin je acteurs Matt Smith en Emma D'Arcy kan zien.

HBO bestelde in de herfst van 2019 de televisieserie House Of The Dragon en kwam daarna met castleden. Ryan Condal en Miguel Sapochnik waren aan het project verbonden als showrunners en mogen hem dus verder brengen met een grote cast.

De eerste setfoto's
Vandaag heeft The Daily Mail de hand weten te leggen op de eerste beelden vanaf de set. Daarop zien we acteur Matt Smith als Prince Daemon Targaryen, compleet met een ijzige witte pruik op. De opnames vinden plaats op Holywell Bay Beach in Cornwall.

Naast hem staat op de setfoto's Emma D'Arcy,d e actrice die de echtgenote en het nichtje van Daemon speelt, Rhaenyra Targaryen. Ben je benieuwd naar de foto's?

Check ze dan hier op de site van The Daily Mail.


De televisieserie House Of The Dragon speelt zich driehonderd jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. We volgen de grote oorlog die volgt in de familie Targaryen als er een conflict ontstaat over de eerste erfgenaam.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen