'House of the Dragon' stelt zijn hoofdrolspelers aan je voor

'House of the Dragon' stelt zijn cast aan je voor

De Game of Thrones spin-off van HBO wordt bijna opgenomen, dat belooft dus wat!

Jim Pedd, 28 april 2021 om 07:06

HBO is begonnen met de pre-productie van House of the Dragon. De serie is een prequel op Game of Thrones en speelt zich driehonderd jaar voor de gebeurtenissen in die epische fantasyserie af.
Nu de opnames bijna van start gaan, is de cast bij elkaar om script readings te doen. Afgelopen maandag begon de cast daarmee en vandaag heeft HBO een rits foto's van individuele castleden vrijgegeven. Op die manier stelt men meteen de cast aan ons voor.

De cast
Hieronder kan je Rhys Ifans zien, die Otto Hightower speelt. Olivia Cooke is Alicent Hightower, Matt Smith speelt Prince Daemon Targaryen, Steve Toussiant de Sea Snake en Emma D'Arcy is te zien als Princess Rhaenyra Targaryen. Verder is Paddy Considine King Viserys Targaryen.Zij lijken met z'n allen de voornaamste castleden te zijn van de serie. De meeste personages hebben een familieband. Zo is Alicent de tweede vrouw van Viserys en is Otto haar vader. Daemon en Rhaenyra zijn broer/zus van Viserys. En de Sea Snake heeft een grote toekomstige connectie met Rhaenerya.

De serie moet volgend jaar te zien zijn op HBO.
Lees meer over: House of the Dragon, HBO, Game of Thrones, Matt Smith, Rhys Ifans, Olivia Cooke

Populair nieuws