'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time' onthult zwaardvechtende held

'The Wheel of Time' onthult zwaardvechtende held

Amazon Prime Video komt dit jaar ergens met deze epische fantasyserie.

Jim Pedd, 29 april 2021 18:51

Amazon heeft de eerste blik op een van de hoofdpersonen van The Wheel of Time vrijgegeven. Het beeld toont ons Lan Mandragoran.
De serie The Wheel of Time is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Robert R.R. Jordan. In een nieuwe, zes seconden durende teaser voor het eerste seizoen, horen we iemand vertellen dat Lan denkt alles te weten, maar dat hij eigenlijk geen idee heeft. Vervolgens zien we hem met een zwaard inhakken op een onzichtbaar wezen.

The Wheel of Time
Lan is een van de hoofdpersonen van The Wheel of Time en verbonden aan Moiriane Damodred. Hij wordt gezien als een van de beste zwaardvechters van het land en staat bekend als een sterk leider.

Bovendien is Lan een zogenaamde Warder. Dat betekent dat hij sneller kan genezen dan normale mensen, sterker en sneller is, en ook lange tijd zonder eten of slaap kan. In de serie wordt hij vrij snel een mentorfiguur voor hoofdpersoon Rand en leert hij hem omgaan met het zwaard. De rol van Lan wordt gespeeld door Daniel Henney.De Amazon-serie is sinds 2018 in de maak en belooft behoorlijk episch te worden. In de serie volgen we een man die erachter komt dat hij mogelijk de messias van zijn wereld is. Hij moet proberen de boel te redden van de Dark One, maar daarmee mogelijk ook de wereld vernietigen.

Bron: CB

Lees meer over: The Wheel of Time, Robert RR Jordan, Daniel Henney, Amazon Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws