Disney+ voegt in mei 13 series nieuw toe

Het wordt een leuke maand op Disney+, met deze gave nieuwe toevoegingen.

Jim Pedd, 29 april 2021 19:54

De maand mei wordt behoorlijk druk op Disney+. Laten we maar meteen in de nieuwe rits series die wordt toegevoegd duiken.
Star Wars: The Bad Batch (5 mei): In deze animatieserie volgen we de experimentele klonen genaamd de Bad Batch. Na Order 66 moeten zij hun weg zien te vinden in een snel veranderend universum.

Angel seizoen 1-5 (7 mei): Een eeuwenoude vampier met een verleden, Angel, heeft het Californische stadje Sunnydale verlaten om zich te vestigen in de City of Angels. Daar probeert hij de stad te beschermen tegen demonen.

Station 19 (7 mei): Andy Herrera is opgegroeid op Station 19 in Seattle en een zelfverzekerde brandweervrouw die ook de dochter is van Pruitt Herrera, het formidabele hoofd van de brandweerkazerne. Samen ondernemen ze heel wat missies om mensenlevens te redden.

High School Musical: The Musical seizoen 2 (14 mei): De cast komt weer bij elkaar om dit keer te spelen in een versie van Disney-klassieker Belle en het Beest.

New Girl seizoen 1-57(14 mei): In deze komedieserie volgen we Jess Day. Zij gaat uit elkaar met haar vriendje en zoekt een nieuwe woning. Die vindt ze online, waarna ze intrekt bij drie vrijgezelle jongens die ze nooit eerder ontmoet had. Dat leidt tot heel wat bijzondere situaties!

War of the Worlds (14 mei): Astronomen ontdekken buitenaards leven, waarna de mensheid bijna geheel uitgeroeid wordt. De paar overlevers moeten in leven zien te blijven in een verlaten wereld, waar buitenaardse wezens jacht maken op de paar overgebleven mensen.

Sadie Sparks (14 mei): Sadie vindt een tovenaarshoed, die tot haar verbazing geleverd wordt met daarin het magische konijn Gilbert, dat assistent was van de beroemdste tovenaar in de geschiedenis.

Marvels MODOK (21 mei): Na jarenlang geen controle over de wereld te hebben gekregen en gestreden te hebben tegen superhelden, is MODOK verwijderd uit het bedrijf AIM. Dat leidt tot zware situaties.

Star seizoen 1-3 (21 mei): Drie vrouwen met verschillende achtergronden komen samen en vormen een succesvolle muzikale groep. Ze vinden troost in het gezelschap van elkaar.

Rebel (28 mei): Deze serie kijkt naar het leven van de echte Erin Brokovich, die een rechtszaak in gang zette tegen een groot nutsbedrijf.

Bob's Burgers seizoen 1-10 (28 mei): Bob's Burgers gaat over Bob Belcher, een restauranthouder die samen met zijn vrouw en drie kinderen een burgerrestaurant leidt. Dat zorgt voor bijzondere continue conflicten.

Disney's Launchpad (28 mei): In deze serie krijgen we zes Original shorts te zien, met als doel om ondervertegenwoordigde stemmen een podium te geven.

A Teacher (28 mei): Deze miniserie volgt Claire, lerares op een middelbare school. Zij is niet blij met haar huwelijk en zoekt een connectie, die ze vormt met student Eric.

Lees meer over: Disney Plus, Maandoverzicht, Mei

Populair nieuws