'Breaking Bad'-acteur wil dolgraag een spin-off krijgen

'Breaking Bad'-acteur wil dolgraag een spin-off

Komt er nog een nieuwe Breaking Bad-serie die zich in de toekomst afspeelt?

Jim Pedd, 30 april 2021 om 07:08

Nadat hij vijf seizoenen lang te zien was in de serie Breaking Bad, ziet acteur RJ Mitte het wel zitten om terug te keren als Walter Jr., een rol die hij niet meer speelde sinds de serie tot een einde kwam in 2013.
Hoewel AMC kwam met de spin-off film El Camino op Netflix, was daarin geen rol voor Mitte. Dat betekent echter niet dat hij een terugkeer niet ziet zitten voor de franchise.

Zeker wel!
"Ik zie het altijd zitten. Ik zou heel graag wat meer willen zien van de toekomst van de personages, vooral de directe familie, en dan de nasleep van wat er met hen gebeurd is na de dood van Walt," aldus de acteur. "Dus, ik denk dat ik altijd wel terug wil keren. Bovendien zou ik Anna [Gunn] en Betsy [Brandt] wel weer eens willen zien."

Het is alleen de vraag of zoiets mogelijk is. Hij vraagt zich in elk geval wel af hoe het ervoor staat met Walter Jr., en of hij er spijt van zou hebben dat hij zijn vader dood wenste in hun laatste gesprek.

"Veel mensen in deze wereld hebben die gesprekken gehad met hun ouder, een oom of wat dan ook. Een gesprek dat niet goed ging en daarna waren ze dood. Je kan dan niet meer terug, geen excuses maken. Het is gebeurd en dan zijn ze dood. Ik denk dat er dan spijt is, en dat je zoiets ook zult zien bij bijvoorbeeld Skyler."
Bron: Express

Lees meer over: Breaking Bad, AMC, El Camino, RJ Mitte, Netflix

Informatie over de serie: Breaking Bad

Populair nieuws