'Loki' zou zomaar gewist kunnen worden uit de realiteit

Het personage Loki staat niet heel veel goeds te wachten in zijn soloserie.

Jim Pedd, 30-04-2021 06:00

Een nieuwe synopsis voor Marvel-serie Loki laat zien dat er heel wat op het spel staat voor het personage van Tom Hiddleston straks. Hij zou zomaar eens verwijderd kunnen worden uit de realiteit, als hij niet uitkijkt.
Loki ontsnapte in de film Avengers: Endgame met behulp van de Tesseract. Die ontsnapping staat straks centraal in de serie; althans, de nasleep daarvan. We volgen het personage straks als hij gemonitord wordt door de Time Variance Authority.

Nieuwe synopsis
Dankzij een nieuw boek dat verscheen op Amazon, Marvel's Loki: The Art of the Series, weten we iets meer van de nieuwe serie. Zo blijkt dat Loki de TVA moet helpen een grote bedreiging te verslaan, anders wordt hij gewist uit de realiteit.

De serie pikt de draad direct nadat Loki de Tesseract (weer) steelt op. Hij moet verschijnen voor de Time Variance Authority, een bureaucratische organisatie die buiten de tijd en ruimte bestaat, en daar verantwoording afleggen voor zijn misdaden tegen de tijdlijn. Ze leggen hem een keuze voor: verwijderd worden uit de realiteit, of helpen bij het pakken van een nog grotere bedreiging.

Dat belooft wat voor de serie die vanaf 11 juni te streamen is op Disney+.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Loki, MCU, Marvel Studios, Disney Plus, Tom Hiddleston

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie