search

Ons nieuws van vrijdag 30 april 2021

Grootse duivelse oorlog in trailer 'Lucifer' seizoen 5B aangekondigd
Series / Nieuws

Grootse duivelse oorlog in trailer 'Lucifer' seizoen 5B aangekondigd

Lucifer en Michael gaan in gevecht voor de troon van hun vader.

Op 21 augustus verleden jaar debuteerde op Netflix het eerste deel van het vijfde seizoen van de serie Lucifer en volgende maand is het tijd voor het tweede deel, oftewel seizoen 5B. Hieronder de eerste trailer voor het vervolg.

In het tweede seizoen zien we opnieuw Lucifer Morningstar en zijn tweelingbroer Michael. Beide rollen worden worden gespeeld door Tom Ellis. Onderstaande beelden geven al veel weg, dus ben gewaarschuwd!

Trailer Lucifer seizoen 5B
In de tweede helft van seizoen 5 arriveert God (Dennis Haysbert) zelf op aarde. Geheimen worden onthuld en heroïsche offers worden gebracht die de wereld voor altijd zullen veranderen. Check hieronder de beelden.

Op 28 mei staan de nieuwe afleveringen op Netflix en er zijn ook rollen voor Lauren German (Det. Chloe Decker), Kevin Alejandro (Det. Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Scarlett Estevez (Trixie Espinoza), Rachael Harris (Dr. Linda Martin) en Aimee Garcia (Ella Lopez). Het laatste zesde seizoen verschijnt waarschijnlijk volgend jaar.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
BBC buigt voor kritiek op 'Fawlty Towers' aflevering
Series / Nieuws

BBC buigt voor kritiek op 'Fawlty Towers' aflevering

De bewuste aflevering wordt opnieuw uitgezonden, maar zal eerst enkele aanpassingen krijgen...

Geoffrey Ketels
De BBC heeft bekend gemaakt dat ze de controversiële aflevering The Germans terug gaat uitzenden. Dat zal echter wel gebeuren in aangepaste vorm.

De aflevering in kwestie dateert uit het jaar 1975. In die tijd werd er uiteraard nog nauwelijks aandacht besteed aan het feit of een bepaalde bevolkingsgroep werd beledigd of niet. The Germans werd reeds geruime tijd als een behoorlijk racistische aflevering beschouwd. Dit niet in het minst vanwege enkele uitspraken die werden gedaan door Major Gowen.

Lange tijd werd er met de kritiek op de racistische uitlatingen eigenlijk niets gedaan. Daar kwam vorig jaar echter verandering in. Toen werd de aflevering zelfs volledig geschrapt uit het zendschema van de BBC. Dit had wellicht voornamelijk te maken met de Black Lives Matter-beweging die op dat ogenblik op haar hoogtepunt zat.

Aangepast
Ondertussen heeft de openbare omroep in het Verenigd Koninkrijk beslist om de aflevering toch terug uit te zenden. Dit lijkt ook logisch, want het is een behoorlijk belangrijke episode. Dit niet in het minst omwille van de inmiddels iconisch geworden uitspraak "Don't Mention the War". Dit gezegd hebbende is het zo dat er wel een aantal aanpassingen aan zijn gebeurd.

Een stukje van de aflevering waarin door Gowen een racistische uitlating wordt gedaan ten opzichte van het Indonesische cricketteam werd verwijderd. Voor het Engelse kijkpubliek geldt blijkbaar ook dat ze zich perfect kan vinden in die beslissing.

Opmerkelijk, in één van de scènes wordt door Basil Fawlty een imitatie gedaan van Hitler. Die scène bleef opmerkelijk genoeg dan weer altijd onder de radar. Ook in de aangepaste aflevering zou deze dan ook nog steeds te zien zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter' pleegt een moord in een nieuwe video
Series / Video/clip/featurette

'Dexter' pleegt een moord in een nieuwe video

Het ziet ernaar uit dat de Dark Passenger duidelijk terug is in deze nieuwe reeks.

Finales zijn erg moeilijk om goed te krijgen; je moet immers heel wat kijkers enorm tevreden zien te krijgen. Terwijl ze natuurlijk enorm hoge verwachtingen hebben.

Dat liet men met de serie Dexter zien. Die kwam na acht seizoenen tot een einde, met een behoorlijk tegenvallend seizoen en een teleurstellende finale. Gelukkig ziet televisiezender Showtime dat ook en kijkt men naar de toekomst met een revival.

Alles goed maken
Showtime wil het nu goed maken met de kijker. Daarom komt er een nieuw seizoen, een negende, dat Dexter ditmaal een goed einde moet gunnen. De laatste tijd is men bezig met de opnames en vandaag laat men zien dat de Dark Passenger er nog altijd is.

In een nieuwe video horen we Nina Simone het nummer Don't Let Me Be Misunderstood zingen. De camera zoomt uit en langzaamaan zien we acteur Michael C. Hall als Dexter in beeld verschijnen. In een ruit wordt een van de slachtoffers van Dexter gereflecteerd, die aan het worstelen is om vrij te komen.

Hieronder kan je de clip zien:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix toont gevaarlijke poster 'Lucifer' seizoen 5B
Series / Posters

Netflix toont gevaarlijke poster 'Lucifer' seizoen 5B

Lucifer en zijn gevaarlijke tweelingbroer staren elkaar aan: zonde versus zondaar.

Het moment dat Lucifer weer door gaat op Netflix komt er snel aan. De tweede helft van het vijfde seizoen arriveert op 28 mei op de streamingdienst.

Met nog een paar weken te gaan tot de reeks, zien we een bijzondere poster. Netflix heeft daarop zowel Lucifer als zijn tweelingbroer Michael gezet. De twee zijn verzeild geraakt in een staarwedstrijd, dat moge duidelijk zijn. Het is zonde versus zondaar:



Gave trailer
Showrunner Joe Henderson benadrukte recent nog tijdens een interview dat het nieuwe deel van dit vijfde seizoen een knotsgekke trailer krijgt. "Je gaat echt in je broek poepen van de trailer. hij is echt geweldig. Ik bedoel, het seizoen is fantastisch, maar als jullie de trailer zien - zonder spoilers te willen geven - het zal je kijkervaring niet verpesten en die juist groter maken. Maar er zit veel in; toen ik ernaar keek, dacht ik: 'Hebben we dat allemaal in acht afleveringen weten te proppen? Wow!"

Seizoen 5B pikt de draad direct op na het einde van het eerste deel van dit seizoen. De nieuwe rits afleveringen voegt God toe aan de serie, die gespeeld wordt door Dennis Haysbert.

Met zijn komst wordt dit seizoen "chaotisch" volgens acteur D.B. Woodside. "Amenadiel is volledig vernederd; god zag hem zich zo gedragen tegenover zijn broers terwijl hij de oudste was en het goede voorbeeld moest geven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe beelden 'Dynasty' seizoen 4
Series / Nieuws

Nieuwe beelden 'Dynasty' seizoen 4

Het vierde seizoen van de serie 'Dynasty' wordt in mei 2021 afgetrapt...

Geoffrey Ketels
Volgende maand start het vierde seizoen van de serie Dynasty. Dat was voor de productie het sein om alvast even een promo video de wereld in te sturen.

Het vierde seizoen van de Dynasty-reboot wordt volgende maand dus afgetrapt. In Nederland en België lopen we helaas nog enigszins achter. Met ingang van het derde seizoen werd de deal tussen Dynasty en streamingdienst Netflix namelijk behoorlijk aangepast.

De aangepaste deal met de streamingdienst zorgt er voor dat we in zowel Nederland als België een stukje langer moeten wachten op de nieuwe afleveringen. Op dit ogenblik is het dan ook nog niet bekend wanneer de afleveringen van het vierde seizoen hier te zien zullen zijn.

Vijfde seizoen
Ondertussen weten we wel dat het vierde seizoen van Dynasty nog niet het laatste zal zijn. Hoofdrolspeelster Elizabeth Gillies kondigde in een video die eerder dit jaar verscheen namelijk aan dat er sowieso ook nog een vijfde seizoen zal verschijnen.

Ben je benieuwd wanneer het vierde seizoen in ons land te zien zal zijn? Dat is nog even afwachten. Wellicht is de kans groot dat we dat vierde seizoen pas ergens richting het jaareinde te zien zullen krijgen. Eerst moet ze sowieso volledig zijn uitgezonden in de Verenigde Staten.

Wil je wel graag een voorsmaakje krijgen van wat het vierde seizoen van Dynasty nu precies voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan zeker even de onderstaande promovideo!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt 'Supergirl' een spin-off van The CW?
Series / Nieuws

Krijgt 'Supergirl' een spin-off van The CW?

Of is het over een kleine tien afleveringen echt gedaan met de serie in het Arrowverse?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorig jaar werd in de herfst aangekondigd dat The CW-serie Supergirl tot een einde zou komen. Nog maar 20 afleveringen en toen zou het voorbij zijn. Nu de serie bijna het midden van die 20 heeft bereikt, kijken velen uit naar de manier waarop de boel eindigt.

Maar wat nou als de serie een spin-off krijgt, die bijvoorbeeld draait om personages als Dreamer, Brainy, J'onn en meer? Daar gaan showrunners Jessica Queller en Robert Rovner tijdens een nieuw interview op in.

Helemaal zin in
Rovner vertelde tegenover The Wrap dat er op dit moment geen gesprekken plaatsvinden rond mogelijke spin-offs. Maar Queller staat er duidelijk voor open: "Ik zou wel willen, bel de bazen maar!"

Queller zei ook dat ze heel goed een spin-off voor zich kan zien en dat de aflevering van deze week een mooi voorbeeld is van hoe dat kan. "Ik houd enorm van de Midvale-meisjes en de flashbacks rond een jonge Kara, jonge Alex en jonge Cat Grant. Dat zou toch geweldig zijn?"

Hoewel een spin-off dus niet besproken wordt, is duidelijk dat de showrunners het wel zien zitten. Wie weet dat het ooit ergens toe kan leiden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Enorme lichtzwaardactie in 'Obi-Wan Kenobi'-serie
Series / Nieuws

Enorme lichtzwaardactie in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Star Wars krijgt een epische serie rond Obi-Wan Kenobi lijkt het zo.

Star Wars-fans kijken heel erg uit naar de serie die gemaakt wordt rond Obi-Wan Kenobi. We weten nu dat er mogelijk heel wat grote lichtzwaardgevechten in de serie zitten.

Disney+ komt volgend jaar ergens met een televisieserie rond Obi-Wan Kenobi. Die moet kijken naar de tijd die het personage doorbracht op woestijnplaneet Tatooine, waar hij als een kluizenaar leefde en weinig contact zou hebben met mensen.

Lichtzwaardgevechten in Obi-Wan Kenobi
"De afgelopen maanden hebben we echt lange, 2,5 uur durende zwaardvechtsessies gehad en flink zitten trainen op handgevechten," aldus Ewan McGregor tegen The Hollywood Reporter.

Dat belooft wat voor de televisieserie. We weten bijvoorbeeld ook dat Anakin-acteur Hayden Christensen straks te zien is. Verwacht wordt dat er een ontmoeting tussen de twee in de serie zitten en dat belooft wat. Wellicht gaan ze weer een zwaar en lang gevecht voeren?

Wat het precies wordt is nog altijd niet zeker, net als de exacte releasedatum. De show wordt gemaakt door Deborah Chow en is volgend jaar te zien op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The O.C.' zou zomaar een reboot kunnen krijgen!
Series / Nieuws

'The O.C.' zou zomaar een reboot kunnen krijgen!

Voor Rachel Bilson en Melinda Clarke geldt dat ze in ieder geval alle opties open laten...

Geoffrey Ketels
Komt er ooit een reboot van de ooit zo populaire serie The O.C.? Het zag er lange tijd niet naar uit, maar die optie behoort wel degelijk nog tot de mogelijkheden!

Toch best een beetje opmerkelijk nieuws vandaag. Actrices Rachel Bilson en Melinda Clarke hebben namelijk aangegeven dat zij een eventuele reboot van de serie The O.C. wel zouden zien zitten. Dit gebeurde tijdens een podcast genaamd Welcome to the OC, Bitches.

Ter gelegenheid van de lancering van de podcast kozen de twee dames er voor om elkaar te interviewen. Er werd daarbij onder meer gepraat over een mogelijke terugkeer van de reeks.

"We hebben eerder al met het idee gespeeld om de volledige cast terug samen te brengen. Voor alle duidelijkheid niet op tv, maar gewoon onder ons. Aan enkele castleden hebben we die vraag zelfs al gesteld. Zij zagen een dergelijke reünie ook zeker zitten."

Reboot
Meteen nadat bovenstaande werd aangegeven werd er gesproken over een mogelijke reboot van The O.C.. Daarbij haalden de beide dames aan dat zo'n reboot echt zalig zou zijn. Ze stelden zelfs dat de beslissing over een mogelijke terugkeer nu in de handen ligt van de schrijvers en producers. Als zij brood zien in een vervolg zou het er dus zomaar van kunnen komen.

De podcast die werd opgezet door Bilson en Clarke verschijnt 14 jaar na het einde van de serie. De reeks met podcasts is specifiek bedoeld om een aantal sterren de mogelijkheid te bieden om terug te blikken op hun tijd op de set.

Komt er nog een vervolg op The O.C. of niet? De toekomst zal het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Weet je niet wat je moet kijken op Netflix? Check dan deze nieuwe functie
Series / Streaming-diensten

Weet je niet wat je moet kijken op Netflix? Check dan deze nieuwe functie

Netflix heeft een heel fijne nieuwe functie bedacht voor zijn abonnees: Play Something.

Er zitten zo ontzettend veel series en films in het aanbod van Netflix, dat het soms behoorlijk moeilijk is om een keuze te maken van wat je nu wil kijken. Soms zit je uren te scrollen lijkt het wel, op zoek naar wat er te zien is.

Netflix is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het testen van een functie om precies de mensen die twijfelen te helpen. Nu is die eindelijk voor iedereen beschikbaar met een app op een televisie. Straks komt de nieuwe functie ook naar de mobiele versie van Netflix.

Play Something
Met behulp van het Netflix-algoritme zoekt de functie Play Something naar een nieuwe film of serie die je als kijker zou kunnen zien. Play Something komt vervolgens met een aanbeveling die je zou kunnen kijken.

Die film of serie is dus toegespitst op jouw smaak, en moet dus goed passen bij wat je zelf fijn vindt. Mocht je vinden dat Play Something niks interessants voorschotelt, kan je gewoon kiezen voor een nieuwe film of serie.

De data gebruikt alles, van nieuwe toevoegingen binnen het aanbod, tot een nieuwe aflevering in een serie of film waarvan je eerdere delen gekeken hebt. Dat betekent dus dat Netflix ook kijkt naar content die je al eens gezien hebt maar nooit af keek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Julianna Margulies legde monsteraanbod voor 'ER' naast zich neer
Series / Nieuws

Julianna Margulies legde monsteraanbod voor 'ER' naast zich neer

De actrice weigerde een riant aanbod om voor twee seizoenen terug te keren naar de reeks...

Geoffrey Ketels
Groot was de verbazing toen actrice Julianna Margulies er rond de eeuwwisseling voor koos om de topserie ER te verlaten. De productie zou er echter nog alles aan hebben gedaan om de actrice toch nog langer aan het project te verbinden.

Toen Julianna Margulies tegenover de productie van ER aangaf te willen stoppen met haar rol als Carol in de reeks werd alles uit de kast gehaald om daar alsnog verandering in te brengen. De productie zou dan ook een bod op tafel hebben gelegd om de actrice te overhalen van een slordige 27 miljoen dollar. De deal zou gelden voor twee extra seizoenen. Margulies moest daar echter niets van weten en stuurde de productie wandelen.

Bovenstaande kwam aan het licht tijdens een interview dat werd gehouden voor de interviewserie Super Soul van niemand minder dan Oprah Winfrey. De vriendinnen van Margulies hadden haar ook voor gek verklaard dat ze het aanbod naast zich neerlegde. De actrice bleek evenwel vastbesloten.

Meer leren en niet meer verdienen
De ooit zo populaire actrice stelde dat ze zich was gaan verdiepen in het boeddhisme. Tijdens een bezoek aan een boekenwinkel kwam ze in aanraking met het boek Awakening the Buddha Within. Vanaf dat ogenblik zou ze voor zichzelf hebben uitgemaakt dat ze meer wou gaan leren en niet meer wou gaan verdienen.

Ondanks het feit dat Margulies het riante aanbod afsloeg keerde ze toch nog een keer terug naar ER. Dat gebeurde in het jaar 2009. Ze was dan ook net als ene George Clooney te zien in de grote finale van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze week 11 series nieuw toe: Check hier welke
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 11 series nieuw toe: Check hier welke

Er is een hele rits nieuwe televisieseries verschenen op Netflix. Check hier het nieuwe aanbod.

Netflix voegde deze week tien nieuwe televisieseries toe. We duiken er maar meteen in, beginnende met een serie met een nieuwe aflevering, gevolgd door series met complete nieuwe seizoenen.

Luis Miguel - The Series (S02E03): Omdat Micky zo competitief en jaloers is, komt zijn relatie met zijn familie in gevaar. Jaren later wil hij het goedmaken met zijn vervreemde dochter.

The Circle (12 afleveringen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar een prijs van 100.000 dollar.

Rainbow High (1 deel): De populaire modepoppen komen in deze animatieserie tot leven en laten hun talenten en ware aard zien op Rainbow High, de school voor beeldende kunst.

Fatme (1 seizoen): Na een tragische gebeurtenis verandert een onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze haar vermiste man zoekt.

Toet Toet! Cory Carson (4 seizoenen): Toet toet, en gaan! Gordels om en ga mee op leuke avonturen met de schattige kinderauto Cory Carson over de kronkelweggetjes van Bumperdijk.

Sexify (1 seizoen): Om met een innovatieve seksapp een techwedstrijd te kunnen winnen, moeten een seksueel onervaren studente en haar vrienden de uitdagende wereld van intimiteit verkennen.

Headspace: Guide to Sleep (1 seizoen): Leer hoe je beter kunt slapen met Headspace. Je hoort welke misvattingen er bestaan en krijgt handige tips. Ter afsluiting volgt steeds een geleide ontspanningsoefening.

Yasuke (1 seizoen): Een vredige schipper die ooit bekendstond als de zwarte samoerai, neemt een meisje met mysterieuze krachten onder zijn hoede en raakt opnieuw verzeild in een conflict.

The Innocent: Een moord wordt per ongeluk gepleegd. Die leidt een man in een donker gat van intriges en moord. Precies als hij liefde vindt, brengt een telefoontje zijn nachtmerrie terug,

Pet Stars (1 seizoen): Volg de talentmanagers van Pets on Q bij hun werk met de grootste diereninfluencers op social media in deze realityserie.

Chichipatos (2 seizoenen): Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij boeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Spider-Man'-serie komt er sneller dan je denkt
Series / Nieuws

'Spider-Man'-serie komt er sneller dan je denkt

Maak je dus maar op voor een nieuwe serie rond Silk op Amazon Prime Video.

Sony werkt hard aan verschillende series die zich afspelen in het eigen Marvel-universum. Allereerst krijgen we films als Venom en Morbius te zien, maar sinds vorig jaar is duidelijk dat er ook een serie aan zit te komen, genaamd Silk.

Nu weten we iets meer van de serie, die volgend jaar te zien zou moeten zijn op Amazon Prime Video. Helaas hebben we de laatste tijd weinig nieuws geleerd over de televisieserie, sinds deze aangekondigd is. Maar nu lijkt het erop dat er serieus snel ontwikkelingen plaats gaan vinden.

Snel opnemen
Discussing Film meldt dat de opnames eind augustus moeten beginnen. Theoretisch gezien zouden de opnames dan begin 2022 afgerond moeten worden.

Centraal in de serie staat Cindy Moon, een Koreaans-Amerikaans personage tussen de 19 en 29 jaar oud. Zij komt uit Queens en staat er voor het eerst helemaal alleen voor. In de serie worstelt ze onder meer met haar identiteit en afkomst, maar richt ze zich sterk op het bestrijden van de criminaliteit en op familie, vrienden en relaties.

De serie wordt ontwikkeld door Sang Kyu Kim als showrunner en uitvoerend producent. het gerucht gaat dat men denkt aan Adeline Rudolph voor de hoofdrol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer Netflix-serie 'Sweet Tooth' toont bizarre schepsels
Series / Nieuws

Eerste trailer Netflix-serie 'Sweet Tooth' toont bizarre schepsels

De serie werd geproduceerd door Robert Downey Jr. en zijn vrouwe Susan Downey.

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van Sweet Tooth, een serie gebaseerd op de gelijknamige DC Comic-reeks. En de eerste beelden zien er behoorlijk bizar uit!

De serie speelt zich enkele jaren af na 'The Great Crumble', een semi-apocalyptische gebeurtenis die de aarde heeft veranderd, maar ook voor de komst van 'hertachtige' mensen heeft gezorgd.

In de serie volgen we Sweet Tooth, een van deze hertachtige personen, die een onverwachte band heeft met een einzelgänger. Samen gaan de twee op avontuur door een vergroeide, gevaarlijke wereld.

Enthousiaste maker
Jim Mickle, regisseur van thriller Cold in July uit 2014 en scifi-film In the Shadow of the Moon uit 2019, is uitvoerend producent, scenarist, regisseur en co-showrunner van Sweet Tooth. In een verklaring die werd vrijgegeven door Netflix beschrijft hij de manier waarop hij de nieuwe serie heeft benaderd:

"We wilden een serie maken die zo wel entertainment als avontuur biedt, en waarin natuur de wereld opnieuw heeft overgenomen. De serie voelt echt aan als een sprookje. Sweet Tooth is een dystopisch verhaal vol prachtige plaatjes en hoop. Dit is een enorm verhaal: we rijden met treinen, beklimmen bergen, rennen door wouden. Maar boven alles gaat de serie over familie."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon-hit 'Invincible' krijgt een tweede én derde seizoen
Series / Nieuws

Amazon-hit 'Invincible' krijgt een tweede én derde seizoen

Het eerste seizoen van de superhelden-animatieserie van Amazon eindigt vandaag.

Het eerste seizoen van Amazon-animatieserie Invincible komt vandaag ten einde, maar gelukkig heeft de streamingdienst vandaag aangekondigd dat er in elk geval een tweede en derde seizoen komen.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman (The Walking Dead), Cory Walker en Ryan Ottley en heeft een van de beste sterrencasts ooit voor een animatieserie.

Invincible gaat over de 17-jarige zoon (Steven Yeun) van een machtige superheld (J.K. Simmons) wiens krachten zich beginnen te openbaren. En dat leidt tot een hele hoop avonturen en zeer gewelddadige taferelen.

De stemmencast van Invincible bestaat uit namen als Sandra Oh, Seth Rogen, Gillian Jacobs, Andrew Rannells, Mark Hamill, Walton Goggins, Jason Mantzoukas, Zachary Quinto, Mahershala Ali, Melise, Kevin Michael Richardson, Grey Griffin en Khary Payton.

Een sterke fundering
Robert Kirkman zei onlangs het volgende over de uitdagingen van een tweede seizoen:

De productie-tijdlijn is behoorlijk intensief. We hebben jaren gewerkt aan de ontwikkeling en productie van dit eerste seizoen. Als we hopelijk kunnen overgaan op meer seizoenen zal het allemaal wat sneller moeten. We hoeven in elk geval een stuk minder te ontwerpen en verhaallijnen op te zetten. Het is natuurlijk mogelijk dat we stiekem al hebben gewerkt aan een tweede seizoen. Ik denk dan ook dat wij een goede basis hebben liggen als de serie succesvol blijkt."

Invincible is nu te streamen via Amazon Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' neemt nu al afscheid van een personage
Series / Foto's

'Game of Thrones' spin-off 'House of the Dragon' neemt nu al afscheid van een personage

Het lijkt erop dat House of the Dragon nu al een begrafenis aan het opnemen is.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van House of the Dragon zijn officieel van start. Nieuwe beelden vanaf de set van de televisieserie zijn nu al onthullend en lijken een bepaald plot te teasen.

Op dit moment vinden de opnames plaats op een strand in Cornwall, Engeland. Daar zagen we de volgende foto van Matt Smith en Emma D'Arcy als Rhaenyra en Daemon Targaryen. En nu is er meer context.

De context
Hieronder het beeld van de acteurs:

Tweet verwijderd

Vervolgens verschenen er ook andere foto's, die nieuwe details lijken te onthullen. Allereerst zien we het logo van House Velaryon, dat een zeepaardje is. En kan je zien hoe crewleden een grote stenen kist een heuvel op werken:

Tweet verwijderd

De site Winter is Coming speculeert nu dat de opnames plaatsvinden rond een tombe, waarbij gesproken wordt over de dood van Lady Laena Velaryon, die overlijdt door complicaties bij de geboorte van een zon van haar echtgenoot Daemon. Wellicht dat Rhaenyra hem op dit moment aan het troosten is, wat zou zorgen voor een relatie.

De serie moet volgend jaar te zien zijn op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Breaking Bad'-acteur wil dolgraag een spin-off krijgen
Series / Nieuws

'Breaking Bad'-acteur wil dolgraag een spin-off krijgen

Komt er nog een nieuwe Breaking Bad-serie die zich in de toekomst afspeelt?

Nadat hij vijf seizoenen lang te zien was in de serie Breaking Bad, ziet acteur RJ Mitte het wel zitten om terug te keren als Walter Jr., een rol die hij niet meer speelde sinds de serie tot een einde kwam in 2013.

Hoewel AMC kwam met de spin-off film El Camino op Netflix, was daarin geen rol voor Mitte. Dat betekent echter niet dat hij een terugkeer niet ziet zitten voor de franchise.

Zeker wel!
"Ik zie het altijd zitten. Ik zou heel graag wat meer willen zien van de toekomst van de personages, vooral de directe familie, en dan de nasleep van wat er met hen gebeurd is na de dood van Walt," aldus de acteur. "Dus, ik denk dat ik altijd wel terug wil keren. Bovendien zou ik Anna [Gunn] en Betsy [Brandt] wel weer eens willen zien."

Het is alleen de vraag of zoiets mogelijk is. Hij vraagt zich in elk geval wel af hoe het ervoor staat met Walter Jr., en of hij er spijt van zou hebben dat hij zijn vader dood wenste in hun laatste gesprek.

"Veel mensen in deze wereld hebben die gesprekken gehad met hun ouder, een oom of wat dan ook. Een gesprek dat niet goed ging en daarna waren ze dood. Je kan dan niet meer terug, geen excuses maken. Het is gebeurd en dan zijn ze dood. Ik denk dat er dan spijt is, en dat je zoiets ook zult zien bij bijvoorbeeld Skyler."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' zou zomaar gewist kunnen worden uit de realiteit
Series / Nieuws

'Loki' zou zomaar gewist kunnen worden uit de realiteit

Het personage Loki staat niet heel veel goeds te wachten in zijn soloserie.

Een nieuwe synopsis voor Marvel-serie Loki laat zien dat er heel wat op het spel staat voor het personage van Tom Hiddleston straks. Hij zou zomaar eens verwijderd kunnen worden uit de realiteit, als hij niet uitkijkt.

Loki ontsnapte in de film Avengers: Endgame met behulp van de Tesseract. Die ontsnapping staat straks centraal in de serie; althans, de nasleep daarvan. We volgen het personage straks als hij gemonitord wordt door de Time Variance Authority.

Nieuwe synopsis
Dankzij een nieuw boek dat verscheen op Amazon, Marvel's Loki: The Art of the Series, weten we iets meer van de nieuwe serie. Zo blijkt dat Loki de TVA moet helpen een grote bedreiging te verslaan, anders wordt hij gewist uit de realiteit.

De serie pikt de draad direct nadat Loki de Tesseract (weer) steelt op. Hij moet verschijnen voor de Time Variance Authority, een bureaucratische organisatie die buiten de tijd en ruimte bestaat, en daar verantwoording afleggen voor zijn misdaden tegen de tijdlijn. Ze leggen hem een keuze voor: verwijderd worden uit de realiteit, of helpen bij het pakken van een nog grotere bedreiging.

Dat belooft wat voor de serie die vanaf 11 juni te streamen is op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.