Bryan Cranston was bijna geen Walter White in 'Breaking Bad'?

Was Bryan Cranston bijna geen Walter White?

John Cusack gaat na jaren aan geruchten eindelijk in op dit verhaal.

Jim Pedd, 29 september 2020 08:09

Breaking Bad had in Bryan Cranston een geweldige hoofdrolspeler die volledig overtuigend de rol van Walter White kon spelen. Maar het gerucht gaat al enige tijd dat John Cusack de topfavoriet van de AMC-studiobazen was voor de rol.
We hoorden in 2012 via The Hollywood Reporter dat Cusack en ook Matthew Broderick ooit de favorieten waren voor de rol van Walter White. Omdat Cranston toen de serie begon zo bekend stond om zijn werk als Hal in de sitcom Malcolm in the Middle konden de studiobazen zich niet voorstellen dat hij dit kon. Maar nu blijken de verhalen rond Cusack niet te kloppen.

Lees ook: Het 'Breaking Bad'-universum is bijna voorbij

Geen rol aangeboden
“Nee, ze hebben mij de rol nooit aangeboden,” aldus Cusack. “Het is een van de dingen die ik zo vaak gehoord heb, dat ik het bijna zelf ben gaan geloven. Ik zag een van de makers van Breaking Bad, en zei: ‘Ben ik nou gek of heb je mij Walter White aangeboden?” En hij zei: ‘Nee’. En ik zei toen: ‘Oh, gelukkig, ik ben dus niet gek. Ik dacht wel dat ik dit geweten zou hebben als het echt zo zou zijn.’”

Lees ook: Stop maar met hopen er komt geen nieuwe 'Breaking Bad'-serie

Zou hij de rol dan wel accepteren? “Nee, ik wil daar niet eens over nadenken. De acteur die hem gespeeld heeft was perfect. Wat zou je beter kunnen doen dan Bryan Cranston?”

Bron: Variety

Lees meer over: Breaking Bad, Bryan Cranston, John Cusack, Walter White

Informatie over de serie: Breaking Bad

Populair nieuws