search
'The O.C.' zou zomaar een reboot kunnen krijgen!
Series / Nieuws

'The O.C.' zou zomaar een reboot kunnen krijgen!

Voor Rachel Bilson en Melinda Clarke geldt dat ze in ieder geval alle opties open laten...

Geoffrey Ketels
Komt er ooit een reboot van de ooit zo populaire serie The O.C.? Het zag er lange tijd niet naar uit, maar die optie behoort wel degelijk nog tot de mogelijkheden!

Toch best een beetje opmerkelijk nieuws vandaag. Actrices Rachel Bilson en Melinda Clarke hebben namelijk aangegeven dat zij een eventuele reboot van de serie The O.C. wel zouden zien zitten. Dit gebeurde tijdens een podcast genaamd Welcome to the OC, Bitches.

Ter gelegenheid van de lancering van de podcast kozen de twee dames er voor om elkaar te interviewen. Er werd daarbij onder meer gepraat over een mogelijke terugkeer van de reeks.

"We hebben eerder al met het idee gespeeld om de volledige cast terug samen te brengen. Voor alle duidelijkheid niet op tv, maar gewoon onder ons. Aan enkele castleden hebben we die vraag zelfs al gesteld. Zij zagen een dergelijke reünie ook zeker zitten."

Reboot
Meteen nadat bovenstaande werd aangegeven werd er gesproken over een mogelijke reboot van The O.C.. Daarbij haalden de beide dames aan dat zo'n reboot echt zalig zou zijn. Ze stelden zelfs dat de beslissing over een mogelijke terugkeer nu in de handen ligt van de schrijvers en producers. Als zij brood zien in een vervolg zou het er dus zomaar van kunnen komen.

De podcast die werd opgezet door Bilson en Clarke verschijnt 14 jaar na het einde van de serie. De reeks met podcasts is specifiek bedoeld om een aantal sterren de mogelijkheid te bieden om terug te blikken op hun tijd op de set.

Komt er nog een vervolg op The O.C. of niet? De toekomst zal het ons leren!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen