Enorme lichtzwaardactie in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Enorme lichtzwaardactie in 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Star Wars krijgt een epische serie rond Obi-Wan Kenobi lijkt het zo.

Jim Pedd, 30 april 2021 om 14:36

Star Wars-fans kijken heel erg uit naar de serie die gemaakt wordt rond Obi-Wan Kenobi. We weten nu dat er mogelijk heel wat grote lichtzwaardgevechten in de serie zitten.
Disney+ komt volgend jaar ergens met een televisieserie rond Obi-Wan Kenobi. Die moet kijken naar de tijd die het personage doorbracht op woestijnplaneet Tatooine, waar hij als een kluizenaar leefde en weinig contact zou hebben met mensen.

Lichtzwaardgevechten in Obi-Wan Kenobi
"De afgelopen maanden hebben we echt lange, 2,5 uur durende zwaardvechtsessies gehad en flink zitten trainen op handgevechten," aldus Ewan McGregor tegen The Hollywood Reporter.

Dat belooft wat voor de televisieserie. We weten bijvoorbeeld ook dat Anakin-acteur Hayden Christensen straks te zien is. Verwacht wordt dat er een ontmoeting tussen de twee in de serie zitten en dat belooft wat. Wellicht gaan ze weer een zwaar en lang gevecht voeren?

Wat het precies wordt is nog altijd niet zeker, net als de exacte releasedatum. De show wordt gemaakt door Deborah Chow en is volgend jaar te zien op Disney+.
Bron: THR

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Ewan McGregor, Star Wars, Disney Plus

Populair nieuws