Nieuwe seizoen 'The Boys' gooit er vele liters bloed tegenaan

Volgend seizoen 'The Boys' wordt vooral bloediger

Het derde seizoen van The Boys van Amazon Prime Video is in de maak.

Bram de Groot, 1 mei 2021 om 15:01

Fans van The Boys zullen al uitkijken naar het volgende seizoen. Gelukkig is deze al even in de maak en we kunnen nog meer keiharde superheldengekheid verwelkomen in de nieuwe afleveringen.
In gesprek met Collider vertelde acteur Laz Alonso, die in de Amazon-serie de rol speelt van "MM" (Mother's Milk), dat het nieuwe seizoen "duisterder en duisterder" wordt te opzichte van de eerdere twee seizoenen.

En The Boys wordt bloediger
"Ik leg het je op deze manier uit. Ik was aan het praten met het hoofd van de make-up en zij moet ook het bloed bestellen. Het is een van haar vele banen," zei Alonso.

"Ze vertelde me dat ze in seizoen 2 niet meer dan een gallon (ongeveer 4 liter) bloed hebben gebruikt, geloof het of niet. Voor seizoen 3 zitten we al op drie en een halve gallon bloed. Dus dat zou je een kleine indicatie moeten geven van waar het heen gaat."

Een andere onderdeel van wat de serie "duisterder" is de toevoeging van het personage Soldier Boy. "Dit gaf showrunner Eric Kripke de mogelijkheid om niet alleen een historisch personage te gebruiken dat behoorlijk duister is, maar het maakt ook alle andere Supes duisterder," aldus Alonso.Bron: Collider

Lees meer over: The Boys, Seizoen 3, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter

Populair nieuws