search
'The Boys' wordt vanaf het derde seizoen ook echt duister

'The Boys' wordt vanaf het derde seizoen ook echt duister

The Boys van Amazon Prime Video gooit het over een andere boeg lijkt het.

Jim Pedd
Laz Alonso, die Mother's Milk in The Boys speelt, zegt dat het derde seizoen nog duisterder wordt dan alles wat we tot nu toe gezien hebben in de serie. Dat allemaal dankzij de toevoeging van Jensen Ackles als Soldier Boy aan de cast.

The Boys is gebaseerd op een comic met dezelfde naam en voegt in het derde seizoen een nieuwe superheld toe: Soldier Boy. Hij is de eerste beroemde superheld en oorlogsveteraan.

Gruwelijk en bloederig
Tijdens een interview met Collider onthulde Alonso dat elk seizoen van The Boys alleen maar duisterder wordt dan een eerder seizoen. Dat vooral ook als het aankomt op het aankomende derde seizoen.

Alonso zei dat de introductie van Soldier Boy "Kripke er niet alleen toe in staat bracht een personage te introduceren dat historisch behoorlijk duister is, maar ook alle andere Supes nog duisterder kan maken".

Soldier Boy schrikt er voor de comics niet voor terug om massamoorden en andere gruwelijkheden te begaan. In de comics doet hij dat omdat hij echt gelooft in wat hij doet, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de schurkachtige Homelander.Aanbevolen artikelen