Superheldenorgie 'The Boys' wordt echt schokkend en verlegt grenzen

Superheldenorgie 'The Boys' wordt echt schokkend

De aflevering in het derde seizoen van de serie gaat echt veel verder dan je denkt.

Jim Pedd, 17 april 2021 om 17:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Eric Kripke heeft zijn eerste reactie op een productiemeeting van The Boys online gezet. Hij stelt dat hij samen met de crew van de serie het had over Herogasm, een bizarre superheldenorgie.
In de comics is Herogasm een evenement dat voor de gewone mensen gepresenteerd wordt als een grote catastrofe waardoor alle superhelden nodig zijn om te strijden. In werkelijkheid is het een grote orgie, in combinatie met schier eindeloze hoeveelheden drugs en alcohol.

Heel ver gaan
The Boys komt dus met een verfilming van die grote orgie, de Herogasm. In het derde seizoen zoekt de serie dus naar een manier om de grenzen te verleggen van wat je kan doen in een televisieserie. En dat lijkt Kripke te bevestigen met een nieuw bericht op Twitter:Bepaalde elementen van het Herogasm uit de comics worden niet vertoond in The Boys. Zo zit de controversiële seksscène tussen Soldier Boy en Homelander er niet in. Er zullen geen seksuele momenten tussen de rol van Jensen Ackles en de sadistische leider van de Seven zitten.

Maar gezien de reactie van Kripke, lijkt het erop dat er wel genoeg schokwaarde in de aflevering van het derde seizoen zit.
Lees meer over: The Boys, Herogasm, Eric Kripke, Amazon, Amazon Prime Video

Populair nieuws