Amazon komt met nog meer 'The Boys'

Amazon komt met nog meer 'The Boys'

Er komt namelijk een speciale podcast rond het tweede seizoen van The Boys.

Jim Pedd, 15 april 2021 om 17:42

Amazon Prime Video blijft voortborduren op het succes van The Boys. Er wordt namelijk gewerkt aan een podcast die past bij de productie van het tweede seizoen.
The Boys bleek met het tweede seizoen nog populairder dan het eerste. Bij critici en het brede publiek deed de serie het goed, met name door de wijze waarop de serie nieuwe uitdagingen bedacht in onder meer de vorm van de Nazi Stormfront.

Een podcast maken
Om het lange wachten op het derde seizoen te verlichten, komt Amazon met een podcast over het maken van het tweede seizoen.

Deze krijgt acht afleveringen, met als titel The Boys: Official Podcast. Die zal gehost worden door journalist Tim Kash, maar krijgt ook gasten als producenten Eric Kripke, Evan Goldberg en Seth Rogen. Ook castleden, waaronder Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Karen Fukuhara en Cash, komen langs.

Alle afleveringen gaan over een breed scala aan onderwerpen, en hoe dit verfilmd zijn. Denk aan de scène waarin we zagen hoe een boot crashte met een walvis. De podcast is beschikbaar op zo'n beetje alle grote podcast-apps, van Apple Podcasts, Amazon Music tot Spofity.

De eerste twee afleveringen debuteren op 15 april, gevolgd door wekelijkse releases. De laatste is op 27 mei te horen.
Lees meer over: The Boys, Amazon Prime Video, Podcast, The Boys Official Podcast, Eric Kripke

Populair nieuws