'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' brengt je terug naar een bekende plek

Obi-Wan Kenobi teaset nu al bekende plek

De serie rond Obi-Wan Kenobi gaat terug naar een plek die je vast nog kent.

Jim Pedd, 2 mei 2021 om 10:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als Star Wars-fans Obi-Wan Kenobi voor het eerst in jaren weer ontmoeten, ziet het ernaar uit dat hij al in een klein hutje in Tatooine woont.
Fans en paparazzi die nabij de filmset waren, fotografeerden namelijk een behoorlijk bekende locatie. Hieronder kan je dat beeld zien:Obi-Wan Kenobi
De serie rond Obi-Wan Kenobi speelt zich af na de gebeurtenissen in de film Revenge of the Sith en voor de film A New Hope. De verwachting is dat de serie een echt Jedi-avontuur vertelt, waarin Obi-Wan heel wat lichtzwaardactie moet meemaken.

Maar de serie lijkt dus op een ander moment te beginnen, namelijk als hij in een hutje op Tatooine leeft. Daar zorgt hij ervoor dat een jonge Luke Skywalker veilig blijft, maar heeft hij klaarblijkelijk ook andere avonturen te beleven.

In de Obi-Wan Kenobi-serie is namelijk ook een rol weggelegd voor Hayden Christensen, die weer te zien is als Anakin Skywalker, ofwel Darth Vader. Bereid je dus maar voor op een heel nieuwe ervaring!
Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Disney Plus, Anakin Skywalker, Darth Vader, Ewan McGregor, Hayden Christensen

Populair nieuws