search
Hoofdrolspeler voor 'Green Lantern'-serie gevonden!
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler voor 'Green Lantern'-serie gevonden!

Het is Finn Wittrock (American Horror Story) die de rol speelt van Guy Gardner.

Warner Bros. en HBO Max hebben de hoofdrolspeler gevonden voor een van hun grote series gebaseerd op de strips van DC Comics. Het is namelijk niemand minder dan Finn Wittrock (American Horror Story) die de serie mag gaan leiden.

Wittrock moet volgens The Hollywood Reporter de hoofdrol gaan spelen als het personage Guy Gardner. De acteur werd in zijn carriere al twee keer genomineerd vor een Primetime Emmy, voor zijn aandeel in American Horror Story: Freak Show en The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story. Recent was Gardner te zien in de Netflix-serie Ratched.

Finn Wittrock als Guy Gardner
Guy Gardner is een van de vele Green Lanterns in de serie en heeft "een kolossale massa mannelijkheid, en, zoals weergegeven in de strips, een belichaming van het hyperpatriottisme uit de jaren tachtig. En toch is Guy op de een of andere manier sympathiek."

Volgens The Hollywood Reporter zal ook het personage Alan Scott snel worden gecast. De opnames voor Green Lantern moeten later dit jaar gaan starten. De serie zou de duurste DC-serie zijn die tot op heden is gemaakt.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen