Grootse duivelse oorlog in trailer 'Lucifer' seizoen 5B aangekondigd

Lucifer en Michael gaan in gevecht voor de troon van hun vader.

Bram de Groot, 30-04-2021 19:55

Op 21 augustus verleden jaar debuteerde op Netflix het eerste deel van het vijfde seizoen van de serie Lucifer en volgende maand is het tijd voor het tweede deel, oftewel seizoen 5B. Hieronder de eerste trailer voor het vervolg.
In het tweede seizoen zien we opnieuw Lucifer Morningstar en zijn tweelingbroer Michael. Beide rollen worden worden gespeeld door Tom Ellis. Onderstaande beelden geven al veel weg, dus ben gewaarschuwd!

Trailer Lucifer seizoen 5B
In de tweede helft van seizoen 5 arriveert God (Dennis Haysbert) zelf op aarde. Geheimen worden onthuld en heroïsche offers worden gebracht die de wereld voor altijd zullen veranderen. Check hieronder de beelden.

Op 28 mei staan de nieuwe afleveringen op Netflix en er zijn ook rollen voor Lauren German (Det. Chloe Decker), Kevin Alejandro (Det. Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Mazikeen), Scarlett Estevez (Trixie Espinoza), Rachael Harris (Dr. Linda Martin) en Aimee Garcia (Ella Lopez). Het laatste zesde seizoen verschijnt waarschijnlijk volgend jaar.
Bron: Netflix

Lees meer over: Lucifer, 2020, Seizoen 5, Netflix, Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro

Populair nieuws