Nieuwe details over 'Green Lantern'-serie

Nieuwe details over 'Green Lantern' van HBO Max

Green Lantern gaat echt heel gaaf worden, als we zo kijken naar de personages.

Jim Pedd, 22 november 2020 om 18:28

HBO Max heeft met Green Lantern een van de meest interessante projecten in handen voor de streamingdienst. Nu zijn er wat nieuwe details online verschenen over de Lanterns die we gaan volgen in de serie.
Een van de belangrijkste toevoegingen is een volledig nieuwe Lantern, Bree Jarta. Zij zat niet eerder in de mythologie, maar dat maakt haar extra interessant. Zij is een zwarte vrouw van ergens in de dertig, die haar commitment aan de Lanterns echt uiterst serieus neemt. Ze had een menselijke vader en een buitenaardse moeder. Ze groeide op een andere planeet op.

Lees ook: Oorspronkelijke helden ontbreken in 'Green Lantern' van HBO

Ook nieuw
Ook nieuw zijn de personages Guy Gardner, een witte man van ergens in de dertig die er net als in de comics heel sterk uit zal zien. Guy is een personificatie van het patriottisme uit de jaren tachtig, waar Hulk Hogan en Rambo uit voort zijn gekomen. Hij is een echt alpha mannetje, maar met een gevoelig hart.

Lees ook: Gerucht: Dit is de cast van HBO-serie 'Green Lantern'

Dan is er Alan Scott, een witte man van 28 jaar oud. Hij ziet er uit als de typische G-Man, is knap, gladgeschoren en heeft een kapsel waarbij zijn haren altijd perfect zitten. Ook hij vecht voor de wereld, als homoseksuele man ook voor acceptatie.

Bron: CB

Lees meer over: Green Lantern, HBO Max, Personages

Populair nieuws