HBO maakt 'Our Flag Means Death' over piraten

HBO maakt 'Our Flag Means Death' over piraten

De serie heeft een hoofdrol voor Taika Waititi, die de rol van Blackbeard speelt.

Jim Pedd, 2 mei 2021 om 18:31

Taika Waititi zal de beruchte piraat Blackbeard spelen in HBO Max-serie Our Flag Means Death. De komedie draait om achttiende eeuwse piraten en wordt mede geproduceerd door de immens populaire Waititi.
The Wrap meldt dat Waititi zich bij de cast van Our Flag Means Death voegt, een serie van HBO Max waarin hij te zien is als BLackbeard. Hij was een legendarische Engelse piraat en bestond echt.

Perfecte acteur
Maker David Jenkins gelooft dat Taika Waititi echt helemaal perfect is voor de rol van Blackbeard. Zoveel vertelde hij in een statement:

"Onze Blackbeard is een legende, een lover, een vechter, een tactisch genie, een poëtische ziel en mogelijk behoorlijk gestoord. Er is slechts één man die deze rol kan spelen en dat is de geweldige Taika Waititi. We zijn echt bijzonder blij dat hij zich bij de serie voegt en de baard wil dragen."

In Our Flag Means Death volgen we ook Stede Bonnet, een rijke achttiende eeuwse aristocraat, die koos voor een leven als piraat in plaats van de maatschappij. Hij is Rhys Darby.

Bron: The Wrap

Lees meer over: Our Flag Means Death, HBO Max, Taika Waititi, HBO, Blackbeard, Stede Bonnet, Rhys Darby, David Jenkins

Populair nieuws