'Young Rock'-fan? Dan hebben we goed nieuws

'Young Rock'-fan? Dan hebben we goed nieuws

NBC geeft de serie Young Rock namelijk een tweede seizoen, dus er komt nog veel meer!

Jim Pedd, 2 mei 2021 om 19:40

Ben je fan van The Rock, ofwel Dwayne Johnson? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Televisiezender NBC heeft namelijk besloten om de serie Young Rock een tweede seizoen te geven.
De serie Young Rock draait om het leven van een jonge Dwayne 'The Rock' Johnson, en krijgt een tweede seizoen. Daarnaast heeft NBC ook besloten om de serie Kenan een tweede seizoen te geven.

Nieuw seizoen
"Het is echt een genot geweest om elke week naar Dwayne Johnson en Kenan Thompson te kijken op NBC en te zien hoe deze families elke week weer samenkomen met herkenbare, onderhoudende en hartverwarmende verhalen," aldus Lisa Katz van NBCUniversal Television en Streaming.

"We zijn blij beide series te kunnen vernieuwen voor nog een seizoen. En we kunnen niet wachten om meer te zien van Dwayne, Kenan en de ongelofelijk getalenteerde casts en producenten die achter elk van de series zitten."

Young Rock focust zich op verschillende momenten in het leven van Dwayne Johnson, van zijn tijd op de middelbare school tot zijn tijd als worstelaar, football-speler voor de University of Miami en al het andere dat hij meemaakte om de man te worden die we nu kennen op het witte doek.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Young Rock, Dwayne Johnson, NBC

Populair nieuws