'Smallville' maakt mogelijk glorieuze terugkeer

De serie Smallville zou zomaar eens te zien kunnen zijn als animatieserie straks. Gaaf!

Jim Pedd, 3 mei 2021 om 19:18

De serie Smallville kwam intussen alweer tien jaar geleden tot een einde. Desondanks lijkt het erop dat de liefde van fans voor de franchise voorlopig nog wel blijft bestaan.
Vooral ook nu Tom Welling terugkeerde voor Crisis on Infinite Earths en The CW met de serie Superman & Lois bezig is, gaan er steeds meer verhalen rond dat er een reboot of revival van de serie komt. Niets is officieel, maar de twee hoofdrolspelers hebben een idee en werken daaraan.

Een animatieserie
Tijdens een recente Instagram Live-video vertelde Michael Rosenbaum (die de rol van Lex Luthor speelde) dat hij en Clark Kent-acteur Tom Welling werken aan een geanimeerde voortzetting van Smallville. De twee hebben het al jaren over een mogelijke revival en die gesprekken zijn steeds serieuzer.

"Tom Welling en ik zouden de serie Smallville willen laten terugkeren als animatieserie," vertelde Rosenbaum. "Dus we zullen zien of dat ooit gaat lukken, maar we proberen het gaande te krijgen."Het tiende seizoen van Smallville eindigde ermee dat Clark eindelijk Superman werd. Daardoor was nog genoeg materiaal over om te verkennen in een eventueel volgend seizoen. En wellicht gaat dat dus gebeuren!

Lees meer over: Smallville, The CW, Revival, Reboot, Michael Rosenbaum, Tom Welling

Informatie over de serie: Smallville

Populair nieuws