search
Marvel Studios onthult de toekomst met een gave trailer!
Series / Trailer

Marvel Studios onthult de toekomst met een gave trailer!

Ben je benieuwd naar wat de filmstudio achter WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier allemaal te bieden heeft in de toekomst? Check dan deze trailer!

Marvel Studios gaat de komende jaren nog groter worden dan eerst, met name door de nieuwe focus die nu ook op Disney+ en televisieseries ligt. Vandaag komt Disney met een grootse trailer voor de toekomst van de franchise.

We zien in de teaser eigenlijk alleen beelden van de films die eraan zitten te komen in het MCU. Zo onthult men nieuw materiaal van de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, evenals eerste beelden van Eternals. En dan zijn er nog nieuwe titels: Captain Marvel: The Marvels en Black Panther: Wakanda Forever.

Nieuwe teaser
Hieronder kan je een nieuwe teaser bekijken voor de komende films die Marvel Studios uitbrengt:Marvel zet natuurlijk groot in op bioscoopfilms, maar op seriegebied staat ons ook heel veel nieuws te wachten. Wat al niet te denken van de aankomende serie Loki, die deze zomer van start gaat? Daarnaast komt dit jaar nog What If...? uit, gevolgd door Ms. Marvel en Hawkeye.

Volgend jaar verwachten we verder Moon Knight, She-Hulk en mogelijk zelfs series als Secret Invasion en Ironheart. Ook komt er een serie genaamd Armor Wars aan, en series rond het land Wakanda en de superheld Echo.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen