'Fear the Walking Dead' verbindt alle series aan elkaar

'Fear the Walking Dead' verbindt alles aan elkaar

De serie Fear the Walking Dead is nu expliciet verbonden aan andere series aan de franchise.

Jim Pedd, 4 mei 2021 om 07:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De showrunners van Fear the Walking Dead hinten ernaar dat we niet het laatste gezien hebben van Isabelle, de in zwart geklede soldaat van de CRM, die alle drie de Walking Dead-series aan elkaar linkt.
De Civic Republic Military vloog het vijfde seizoen van Fear binnen met een helikopter waar Isabelle in zat. Zij waarschuwde Althea toen dat de CRM een "macht is die niet voor onszelf of voor het heden leeft", maar voor de toekomst.

Grote strijd
Het is diezelfde toekomst waar Teddy, de leider van de ondergrondse groep achter de 'the end is the beginning'-boodschappen een einde aan wil maken door de CRM aan te vallen met kernwapens.

Als Althea en Wes de ondergrondse gemeenschap betreden, vinden ze daar kaarten met het CRM-watermerk. Dat betekent dat de CRM weer terug is en ook nu weer een duidelijke verbinding heeft met de rest van de series.

"Nu realiseert ze zich dat hij grotere plannen heeft en zich echt richt op de mensen in de helikopter," aldus showrunner Andrew Chambliss over de plannen van Teddy. "Hij mag dan wel misschien niet weten wie de CRM is, maar als je mensen in helikopters ziet, weet je dat je hen waarschijnlijk heel veel aan kan doen."
Bron: CB

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Andrew Chambliss, CRM, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws