Groot drama achter de schermen bij 'The Big Bang Theory'?

The Big Bang Theory eindigde ook om redenen die het publiek niet mag weten.

Jim Pedd, 4 mei 2021 om 06:00

Na twaalf seizoenen kwam The Big Bang Theory in 2019 tot een einde. Een vrij pijnlijk feit voor fans van de serie, want de show was nog altijd een grote hit toen men ermee stopte.
Dat acteur Jim Parsons er geen zin meer in had om als Sheldon Cooper te zien te zijn, was een belangrijke factor in het besluit om d'rmee te stoppen. Maar er speelt meer. Dat stelt actrice Mayim Bialik.

Ook geheime redenen
Bialik legde uit dat, als een serie stopt, er ook sprake is van factoren waar fans niets van af weten. En hoewel ze er niet naar hintte om welke factoren het ging, wees ze er wel op dat er een breder gevoel was dat het tijd was om te stoppen.

"Er waren een boel factoren die speelden waar het publiek niets van af weet en die het ook niet zal horen. Dat heeft te maken met de keuzes die men maakt over waarom een serie wel of niet doorgaat," vertelde Bialik.

"Ik denk dat, als iemand die enorm dankbaar is samen met Jim gewerkt te hebben die ook benieuwd is om te zien wat de rest van al onze levens voor ons in petto hebben, het algemene gevoel ook was dat het tijd voor ons allemaal was om verder te gaan met iets nieuws."

Parsons zelf zei toen de serie stopte dat hij het gevoel had alles gedaan te hebben met zijn personage Sheldon Cooper, wat hij maar kon.
Bron: US Magazine

Lees meer over: The Big Bang Theory, CBS, Jim Parsons, Mayim Bialek

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws