Kernramp aanstaande in 'Fear the Walking Dead'?

Kernramp aanstaande in 'Fear the Walking Dead'?

Het spel wordt erg hoog gespeeld in de AMC-serie Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 4 mei 2021 om 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Alsof het niet genoeg was dat de wereld overspoeld is door zombies, komt de serie Fear the Walking Dead met een nieuwe grote bedreiging voor de rest van de wereld.
Er is een ondergrondse maatschappij ontdekt in de serie. Morgan Jones waarschuwde al dat de groep achter de 'the end is the beginning'-boodschap geen makkelijke zou worden. Nu weten we wat de groep van plan is.

Morgan pakken
De groep van Teddy, zoals de cultleider heet, zit achter Morgan aan. Die heeft letterlijk de sleutel voor dat nieuwe begin in handen. De groep wil namelijk een kernoorlog beginnen tegen de Civic Republic Military.

Teddy's cultus leeft ondergronds en bereidt zich daar voor op het echte einde van de wereld. Ze hebben stroom, water en voedsel. De deuren van The Holding gaan binnenkort "voorgoed dicht." En dat moet wel, want hun plannen zijn gevaarlijk.

De groep wil namelijk de CRM verwoesten. En dus wil Teddy, die al een van de codes voor de kernwapens op de onderzeeboot in Galveston in handen heeft, Morgan vangen. Zo kunnen ze de wereld bovengronds verwoesten en hun "nieuwe begin" lanceren.
Bron: CB

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Morgan Jones

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws