Heel goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Picard'

Heel goed nieuws voor fans van 'Star Trek: Picard'

Het heeft er alle schijn van dat er twee seizoenen back-to-back opgenomen worden.

Jim Pedd, 4 mei 2021 10:11

Het lijkt erop dat acteur John de Lancie twee seizoenen van Star Trek: Picard opneemt op dit moment. De acteur kon zijn cameo in de serie al niet geheim houden en lijkt nu nog een geheim onthuld te hebben.
De acteur heeft mogelijk verteld dat er twee complete seizoenen opgenomen worden. Dat deed hij tijdens een interview in een video die online verscheen.

Twee seizoenen
Paramount+ heeft nog helemaal niet formeel bekend gemaakt dat de televisieserie Star Trek: Picard ook een derde seizoen krijgt. Maar de producenten lieten in het verleden al eens weten dat het goed mogelijk zou zijn dat er meteen aan een derde seizoen gewerkt zou worden.

"Q keert terug," begon De Lancie in een interview. "De afgelopen twee weken heb ik al meegewerkt aan de opnames van Picard en hem echt zitten irriteren, echt heel erg."

"Patrick vond het fantastisch om mij de eerste paar dagen te zien. En na een paar dagen van heel irritante scènes vroeg hij: 'Dus, hoeveel afleveringen maak je?' In andere woorden: 'Hoelang nog tot je weg bent?' En het antwoord is zes afleveringen. Maar goed, we werken op dit moment tegelijk aan het tweede en derde seizoen."
Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Picard, Paramount Plus, Star Trek, John de Lancie, Patrick Stewart

Populair nieuws