'The Falcon and the Winter Soldier'-maker helemaal kapot van titelverandering

Falcon and Winter Soldier-maker geschokt

Malcolm Spellman was heel erg verbaasd over de plotseling titelverandering aan het einde van de serie.

Jim Pedd, 4 mei 2021 om 15:20

Aan het einde van The Falcon and the Winter Soldier besloot Marvel Studios om de hele serie een nieuwe titel te geven. Tijdens de aftiteling zagen we tweemaal de nieuwe titel verschijnen: Captain America and the Winter Soldier.
Die naam werd door de mensen achter de studio besloten, en schrijver Malcolm Spellman had daar niets mee te maken. Hij zegt dat, toen hij het zag, hij er helemaal kapot van was.

Helemaal kapot
"Ik zal eerlijk zijn: toen ik achter de titelverandering kwam tijdens het kijken van een versie van de aflevering, was ik er helemaal kapot van," aldus Spellman tegenover Inverse.

"Ik had het er niet over gehad met Marvel, of ze ook de naam van Bucky zouden willen veranderen. Maar mijn gevoel zegt mij dat de reden waarom er nog altijd 'and the Winter Soldier' staat, ligt in het feit dat ze wilden spelen met de po√ęzie van de titel die je gehoord hebt. Als ze het te veel zouden veranderen, dan zou het ook niet meer hetzelfde gevoeld hebben. Maar ik weet eerlijk gezegd niet welk gesprek daarover gevoerd is. Ik weet alleen dat het mij echt raakte."

De serie The Falcon and the Winter Soldier is nu al ten einde bij Disney+. Mogelijk komt er een tweede seizoen.
Bron: Inverse

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Malcolm Spellman, Captain America and the Winter Soldier

Populair nieuws