'Batwoman' onthult terugkeer van doodgewaande Kate Kane

Kate Kane is terug in het tweede seizoen van Batwoman en dit is hoe ze terugkeert.

Jim Pedd, 04-05-2021 16:22

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

We zijn nu halverwege het tweede seizoen van Batwoman. Er zijn heel wat dingen gebeurd met de serie, zowel voor als achter de schermen. Zo vertrok hoofdrolspeelster Ruby Rose, en werd zij vervangen door Javicia Leslie, die een nieuw personage (Ryan Wilder) speelde.
Maar al na twaalf afleveringen met Ryan Wilder als hoofdpersoon, kondigde The CW aan dat er een nieuwe Kate Kane zou komen. Met een ander uiterlijk, gespeeld door Wallis Day. En nu weten we hoe dat het geval is.

Terugkeer Kate Kane
an het begin van de nieuwe aflevering keerde Kate Kane dan eindelijk terug. In de openingsscène plaatste Roman Sionis/Black Mask een replicamasker van zijn eigen dochter, Circe Sionis, op het gezicht van Kate Kane. Met behulp van wat brainwashing van Enigma, werd Kate getriggerd om al haar herinneringen te verliezen en kreeg ze de persoonlijkheid en herinneringen van Circe.

Later nam ze het dan ook op tegen Batwoman en Alice en doodde ze Alice zelfs bijna. In de laatste momenten van de aflevering zagen we dat Alice uiteindelijk gevangen gehouden werd door Sionis en 'Circe', die nog in leven mag blijven.

Dat belooft dus wat voor de toekomst van Batwoman!
Bron: CB

Lees meer over: Batwoman, Ruby Rose, Javicia Leslie, Wallis Day, The CW, Arrowverse

Populair nieuws

Laatste serienieuws

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

De diepere betekenis in titels 'The Mandalorian'

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix