search
Fan van 'The Serpent'? Check dan deze series op Netflix
Series / Featured

Fan van 'The Serpent'? Check dan deze series op Netflix

Netflix heeft een immens groot aanbod, vandaag kijken we naar series die de moeite waard zijn als je fan bent van The Serpent.

The Serpent scoort enorm goed op Netflix. Mocht je zin hebben in meer series die daarop lijken, dan hebben we vandaag vijf serietips voor je.

The Ripper: Eind jaren 70 heeft de Britse politie geen idee wie de seriemoordenaar is die wereldwijd bekendstaat als de Yorkshire Ripper, om over een arrestatie nog maar te zwijgen.

El Innocente: Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.

The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story: Bepalende momenten in Andrew Cunanans leven leidden in 1997 tot een reeks moorden. Hij doodde vijf mensen, onder wie mode-icoon Gianni Versace.

Mindhunter: Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

Criminal: United Kingdom: In een verhoorkamer ondervragen rechercheurs vermoedelijke daders van zware misdaden totdat de waarheid aan het licht komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen