Controversiële einde 'WandaVision' verdedigd door hoofdrolspeelster

Controversiële einde WandaVision fel verdedigd

Actrice Elizabeth Olsen staat volledig achter het einde van de serie WandaVision op Disney+.

Jim Pedd, 6 mei 2021 om 13:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste serie van het Marvel Cinematic Universe op Disney+ is meteen een van de beste producten die voortgekomen is uit het superheldenuniversum. Maar WandaVision viel met zijn finale toch een beetje tegen.
De serie vertelde een van de meest wilde en bizarre verhalen die Marvel-baas Kevin Feige ons tot nu toe gebracht heeft. Maar helaas viel het einde een beetje tegen en hadden belangrijke plotpunten vooral tegen het einde meer ademruimte kunnen gebruiken.

Einde verdedigen
Een van de grootste problemen van fans met het einde, is dat Wanda Maximoff min of meer een complete stad gegijzeld hield voor een lange periode. Ze deed al die mensen verschrikkelijke dingen aan en veroorzaakte grote psychologische schade.

Toch komt ze er aan het einde min of meer mee weg, zonder gevolgen en ze lijkt zelfs niet op de oppervlakte schuldgevoelens te hebben.

Elizabeth Olsen stelt nu dat zoiets nog wel komen zal: "Wanda moest daar weg voordat de mensen die haar verantwoordelijkheid zouden kunnen laten dragen daar zouden komen. En waar ze heenging, was een plek waar niemand haar kon vinden. Precies omdat ze wist dat ze verantwoording af zou moeten leggen en volgens mij enorme schuldgevoelens heeft."

In de Marvel-films gaan we hier vermoedelijk dus nog iets van te zien krijgen.
Bron: The Direct

Lees meer over: WandaVision, Marvel Studios, MCU, Disney Plus, Elizabeth Olsen

Populair nieuws