search
Eerste foto's 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon'!

Eerste foto's 'Game of Thrones'-serie 'House of the Dragon'!

De nieuwe Game of Thrones-serie verschijnt in 2022 op de streamingdienst HBO Max.

Bram de Groot
De fans van Game of Thrones zullen ongetwijfeld een abonnementje nemen op HBO Max als de spin-off House of the Dragon ergens in 2022 verschijnt. De vraag is echter of de dienst dan al in Nederland beschikbaar is.

Wat we gelukkig wel kunnen zien zijn de eerste foto's uit de spin-off die zich 300 jaar voor de moederserie afspeelt. Ook hebben we omschrijvingen van de belangrijkste figuren in de serie.

Olivia Cooke als Alicent Hightower: De dochter van Otto Hightower, de hand van de koning, en de mooiste vrouw in de zeven koninkrijken. Ze groeide op in de Red Keep, dicht bij de koning en zijn dierbaarsten; ze bezit zowel een opvallende hoffelijkheid als een scherp politiek inzicht.

Rhys Ifans als Otto Hightower: De hand van de koning, Ser Otto, dient loyaal en trouw zowel zijn koning als zijn rijk. Zoals de Hand het ziet, is de grootste bedreiging voor het rijk de broer van de koning, Daemon, en zijn positie als erfgenaam van de troon.

Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon, "The Sea Snake": Lord of House Velaryon. Als "The Sea Snake", de beroemdste nautische avonturier in de geschiedenis van Westeros, bouwde Lord Corlys zijn huis uit tot een machtige zetel die nog rijker is dan de Lannisters en die claimt de grootste marine ter wereld te hebben.

Emma D'Arcy als Princess Rhaenyra Targaryen: Het eerstgeboren kind van de koning, ze is van puur Valyrisch bloed en ze is een drakenrijder. Velen zouden zeggen dat Rhaenyra met alles werd geboren... maar ze werd niet als man geboren.

Matt Smith als Prince Daemon Targaryen: De jongere broer van koning Viserys en erfgenaam van de troon. Daemon is een weergaloze krijger, een drakenrijder en bezit het ware bloed van de draak. Maar er wordt gezegd dat wanneer een Targaryen wordt geboren, de goden een muntje in de lucht gooien...
Aanbevolen artikelen