search
Honest Trailer maakt gehakt van 'The Falcon and The Winter Soldier'
Series / Video/clip/featurette

Honest Trailer maakt gehakt van 'The Falcon and The Winter Soldier'

Ook The Falcon and The Winter Soldier moet eraan geloven met een heel nieuwe Honest Trailer.

De Screen Junkies maken elke grote nieuwe film en serie belachelijk. Deze week moest de tweede serie van Marvel Studios op Disney+ eraan geloven: The Falcon and The Winter Soldier.

De Honest Trailer houdt zich bepaald niet in en maakt heel wat elementen van de serie belachelijk. Zo bespreekt men de vrijwel continue referenties naar het schild van Captain America en de vele spoilers op sociale media.

Honest Trailer
De Screen Junkies vergelijken The Falcon and The Winter Soldier onder meer met een B-niveau Marvel-film, en dissen heel wat elementen. Los van het schild, wordt bijvoorbeeld aangewezen hoe bizar het is dat de Avengers geen geld krijgen voor hun heldendaden.

Hoewel The Falcon and The Winter Soldier een amusante serie was, voldeed deze vermoedelijk niet aan de torenhoge verwachtingen die fans ervan hadden. Hieronder de Honest Trailer:The Falcon and The Winter Soldier draait met name om de opvolging van Captain America en hoe je om gaat met zo'n groot nalatenschap. Die vraag wordt door Sam Wilson beantwoord terwijl hij samen met Bucky op een gevaarlijke missie gaat.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen