'Stranger Things'-ster was bang tijdens de opnames

'Stranger Things'-ster was bang tijdens de opnames

Maya Hawke was met name bang voor het coronavirus en durfde bijna niet de filmset op.

Jim Pedd, 7 mei 2021 om 08:07

Na een flinke vertraging als gevolg van het coronavirus, vordert het vierde seizoen van Stranger Things eindelijk. Gisteren was er bijvoorbeeld de eerste echte teaser voor het nieuwe seizoen.
Actrice Maya Hawke, die de rol van Robin speelt sinds het derde seizoen van de serie, vertelde tijdens een interview dat ze "erg bang" voor de opnames was. Pas toen ze haar vaccin kreeg was het enigszins te doen.

Erg bang zijn
"Ik ging naar die vaccinatieklinieken en bleef daar wachten tot ze er eentje over hadden. En uiteindelijk hadden ze dat. Ik heb bijna een maand geleden een vaccin gekregen," onthulde Hawke.

" Iedereen deed echt zijn best om veilig te zijn en er is hard gewerkt om ervoor te zorgen dat we allemaal veilig waren en in quarantaine gingen als dat nodig was. En dat was geweldig, maar het is echt een baan waarin je blootgesteld staat."

Ze was dan ook "bang om op de set te zijn en een scène op te nemen waarin ik moest schreeuwen. Je moet schreeuwen, huilen en spugen en wat je ook wil of vindt, je kan dat niet doen met een masker op. Dus ik was erg bang."
Bron: ComicBook

Lees meer over: Stranger Things, Maya Hawke, Netflix, Seizoen 4

Populair nieuws