Netflix voegde deze week 12 nieuwe series toe

Netflix voegde deze week 12 nieuwe series toe

Het was een mooie week, aangezien de maand weer van start is gegaan.

Jim Pedd, 7 mei 2021 om 20:26

Netflix voegde deze week weer een hele rits nieuwe series toe. Gek is dat niet: het was immers vorige week zaterdag de eerste van de maand. We zetten alles voor je op een rij. Daarbij beginnen we uiteraard weer bij de series met nieuwe afleveringen.
Luis Miguel - The Series (S02E04): Micky heeft moeite om de opnames van zijn 'Ayer'-muziekvideo te combineren met tijd met Michelle. In de toekomst hebben vader en dochter andere problemen.

Legends of Tomorrow (S06E01): Nadat aliens Ara uit het Londen van 1977 hebben ontvoerd, zoeken Ava en de Legends naar sporen over haar verblijfplaats en ontdekken ze iets heel eigenaardigs over Gary.

Jupiter's Legacy (1 seizoen): De eerste generatie superhelden heeft de wereld bijna een eeuw lang veilig gehouden. Nu moeten hun kinderen hun nalatenschap waarmaken.

Elvis Presley: The Searcher (1 seizoen): In deze docuserie werpen archiefbeelden en interviews met legendes een nieuw licht op het leven, de passies en de pijn van muzieklegende Elvis Presley.

Below Deck (4 seizoenen): De jonge bemanning van een luxejacht navigeert het leven op zee, maar de reis wordt bemoeilijkt door romances op de werkvloer, veeleisende gasten en zeeën van drama.

Colony (3 seizoenen): Als Los Angeles door troepen van buiten wordt ingenomen en een ommuurde stad wordt, riskeren een voormalig FBI-agent en zijn vrouw alles om hun zoon terug te vinden.

Navillera (1 seizoen): Een 70-jarige met een droom en een 23-jarige met een speciaal talent helpen elkaar om aan de harde werkelijkheid te ontsnappen en besluiten balletdanser te worden.

Selena: The Series (2 seizoenen): Selena's zus Suzette is een uitvoerend producente van deze serie en heeft dit verhaal samen met haar familie ontwikkeld.

De Vuilniswagen (2 seizoenen): De zesjarige Henk en zijn beste vriend, een reusachtige vuilniswagen, beleven de mooiste avonturen met hun dierenvrienden en ontdekken zo de wereld om hen heen.

The Son of Sam (1 seizoen): Journalist Maury Terry ontwikkelde een levenslange obsessie voor de Son of Sam-zaak. Hij raakte overtuigd dat er een link was tussen de moorden en een satanische sekte.

The Circle (2 seizoenen): Status en strategie botsen in deze combinatie van sociaal experiment en competitieserie waarin onlinedeelnemers zich een weg flirten, bonden en faken naar een prijs van 100.000 dollar.

Girl from Nowhere (2 seizoenen): Het mysterieuze, slimme meisje Nanno gaat telkens naar een andere school en legt daar telkens de leugens en misstappen van leerlingen en leraren bloot.


Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, Jupiters Legacy

Populair nieuws