search
'Stranger Things': Nog twee teasers op komst?
Series / Nieuws

'Stranger Things': Nog twee teasers op komst?

Eindelijk is Netflix begonnen met het oplichten van een tip van de sluier van de hitserie #StrangerThings.

Netflix geeft fans eindelijk een voorproefje van het vierde seizoen van Stranger Things. Als gevolg van de coronapandemie lijkt het onderhand alsof de productie al jaren duurt, en fans wachten dan ook al lange tijd op nieuws over het seizoen.

Donderdagochtend kwam Netflix dan eindelijk met een bijzondere teaser die ons terugbracht naar het laboratorium waar Eleven opgroeide als kind. Er zat niet veel in, maar duidelijk is wel dat er in het verleden van Eleven gedoken wordt. En er zit mogelijk een hint.

YouTube-omschrijving
Als je de nieuwe teaser van Stranger Things op YouTube bekijkt, zie je dat de omschrijving behoorlijk leeg is, op wat nummers na. We lezen: "002/004" en meer niet.

In eerste instantie dachten fans dat dit een hint is dat het nieuwe seizoen op 4 februari 2022 te zien is (wat zou passen binnen opmerkingen van acteur Finn Wolfhard, die niet denkt dat de serie dit jaar verder gaat). Maar er lijkt meer aan de hand te zijn.

Vorig jaar in februari kwam Netflix met de eerste teaser voor het nieuwe seizoen, In die teaser zagen we Hopper in Rusland aan het werk, een duidelijk teken dat onze geliefde sheriff nog leeft. En de omschrijving van die video was "001/004". Daarmee lijkt het erop dat we dus nog twee van dit soort cryptische video's kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen