search
3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix te zien zijn

3 gloednieuwe series die binnenkort op Netflix te zien zijn

Komende weken weer volop nieuwe series op de streamingdienst Netflix.

Bram de Groot
Iedere week verschijnen er wel een paar nieuwe series of seizoenen van lopende series op Netflix. Hieronder drie tips voor gloednieuwe series die je binnenkort op Netflix vindt.

The Upshaws | Vanaf 12 mei

Bennie (Mike Epps) is het hoofd van een zwart arbeidersgezin in Indianapolis. Hij is een charmante monteur die probeert om voor zijn vrouw Regina, hun twee dochters en eerstgeboren zoon en zijn tienerzoon uit een andere 'relatie' te zorgen.



Eden | Vanaf 27 mei april

Van maker Justin Leach (Ghost in the Shell 2). Yasuhiro Irie (Fullmetal Alchemist) regisseert het verhaal over robots die het laatste mensenkind opvoeden. Het eerste seizoen staat aan het einde van deze maand op Netflix. Een van de vele anime die de streamingdienst voortbrengt.



Sweet Tooth | Vanaf 4 juni

De serie speelt zich enkele jaren af na 'The Great Crumble', een semi-apocalyptische gebeurtenis die de aarde heeft veranderd, maar ook voor de komst van 'hertachtige' mensen heeft gezorgd. We volgen Sweet Tooth, een van deze hertachtige personen, die een onverwachte band heeft met een einzelgänger. Samen gaan de twee op avontuur door een vergroeide, gevaarlijke wereld.

Aanbevolen artikelen