Deze 6 Netflix-series zijn dit jaar tot nu toe gecancelled

Netflix zet een punt achter zes series dit jaar, helaas komen ze niet terug.

Jim Pedd, 07-05-2021 20:25

Streamingdiensten komen zelden met de kijkcijfers van een film of serie, tenzij het een groot succes is. Vaak weten we pas of een serie een succes was, als deze vernieuwd wordt voor een aanvullend seizoen.
Netflix zette dit jaar een punt achter een boel verschillende series. Denk maar aan Altered Carbon en GLOW. Maar dit jaar sneuvelden er in totaal zes series tot nu toe. We zetten op een rij welke dat zijn.

Gecancelde series
La Révolution: In een alternatieve geschiedenis wordt het 18e-eeuwse Frankrijk getroffen door een geheimzinnige ziekte, die leidt tot een wrede strijd tussen rebellen en de adel.

Monarca: Ana Marí­a keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding over het tequila-imperium van haar familie over te nemen. Dat dreigt ten onder te gaan aan corruptie en geheimen.

The Duchess: Alleenstaande moeder Katherine zoekt balans tussen haar carrière, haar tienerdochter en haar relatie met haar vriend. En ze overweegt om zwanger te worden van haar ex.

The Irregulars: Een groep buitenbeentjes onderzoekt een reeks bovennatuurlijke misdaden in Victoriaans Londen voor dr. Watson en zijn schimmige partner, Sherlock Holmes.

Special: Een jonge homo met een hersenverlamming heeft genoeg van zijn geïsoleerde bestaan en besluit eindelijk zelf de regie over zijn leven in handen te nemen.

The Last Kingdom: Alfred de Grote verdedigt zijn koninkrijk tegen Noormannen. Uhtred, een geboren Saks die is opgevoed door Vikingen, tracht zijn voorouderlijk geboorterecht op te eisen.
Bron: Whats on Netflix

Lees meer over: Netflix, Streamingdienst, Annuleren, The Last Kingdom, Special, The Irregulars, The Duchess, Monarca, La Revolution

Populair nieuws