search
Grote verrassingen in nieuwe 'Friends'
Series / Nieuws

Grote verrassingen in nieuwe 'Friends'

De reünie van Friends heeft de nodige verrassingen volgens Courteney Cox.

In 2004 stopte de serie Friends na tien seizoenen, misschien wel de succesvolste sitcom die we mogelijk als mensheid hebben voortgebracht. Nu een kleine twintig jaar later komt er op de gloednieuwe streamingdienst HBO Max een reünie-aflevering.

In 2019 werd bekend dat er wordt gewerkt aan een "The One Where They Got Back Together", een reünie van de complete cast en crew. De aflevering is een special zonder script en is waarschijnlijk te vergelijken met de eerdere reünie-special van The Fresh Prince of Bel-Air in 2020.

Verrassingen tijdens speciale Friends
"Het was ongelooflijk. Het was zo emotioneel. Het is een reünie zonder script, maar we moesten voor het eerst op Stage 24 zijn, wij allemaal, in ongeveer - ik ben vergeten hoeveel jaar - 15 of 17 jaar?" zei Courteney Cox (Monica Geller) tijdens een interview met Ellen DeGeneres.

[i]"We hadden veel speciale verrassingen en het was fantastisch, echt waar,"
voegde de actrice er nog aan toe. Uiteraard zijn Jennifer Aniston (Rachel Green), Lisa Kudrow (Phoebe Buffay), David Schwimmer (Ross Geller), Matt LeBlanc (Joey Tribbiani) en Matthew Perry (Chandler Bing) de andere gezichten die de show moeten stelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen