Disney+ voegde deze week 8 series nieuw toe

Disney+ voegde deze week 8 series nieuw toe

Check hier alle nieuwe content die deze week zijn debuut maakte op streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 8 mei 2021 om 13:21

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+ als het op televisieseries aankomt. Niet alleen ging er een gloednieuwe Star Wars-serie van start, ook is er een behoorlijk breed aanbod aan nieuwe content toegevoegd. We zetten alles voor je op een rij, beginnende bij series met nieuwe afleveringen.
Star Wars: The Bad Batch (S01E01-02): De oorlog is voorbij en Palpatine regeert het nieuwe Galactische Keizerrijk. Op Saleucami ontmoeten ze Cut en Suu, die de Bad Batch helpen om van de planeet af te komen.

Apocalypse: The Second World War: Fort Marshall maakt zich klaar voor het aankomende USO-concert met Wynonna Judd en Five for Fighting. Pamela helpt Claudia Joy met de organisatie om zo niet na te hoeven denken over de komende terugkeer van Chae. De groep komt samen om soldatenvrouw Marisol te steunen na het misbruik van haar man en moedigt haar aan hulp te zoeken.

Ultimate Survival WWII: Overlevingsexpert Hazen Audel reist de wereld over om enkele van de meest bijzondere verhalen over het overleven in de wildernis tijdens de Tweede Wereldoorlog te laten zien.

Buried Secrets of WWII: De nieuwste technologie maakt 3D-modellen van veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, wereldwijd. Scans onthullen sporen die al meer dan 70 jaar verborgen en begraven zijn.

Angel (seizoen 1-5): Een eeuwenoude vampier met een verleden, Angel, heeft het Californische stadje Sunnydale verlaten om zich te vestigen in de City of Angels. Daar probeert hij de stad te beschermen tegen demonen.

Station 19: Andy Herrera is opgegroeid op Station 19 in Seattle en een zelfverzekerde brandweervrouw die ook de dochter is van Pruitt Herrera, het formidabele hoofd van de brandweerkazerne. Samen ondernemen ze heel wat missies om mensenlevens te redden.

Inside the SS: Om de aard van het fanatisme beter te begrijpen, wordt in deze film de bloederige geschiedenis van de jonge vrijwilligers die zich bij de SS, de Schutszstaffel aansloten, gereconstrueerd.

Hitler's Death Squad: Een duik in de horror en chaos van het laatste oorlogsjaar. Deze film zal je het laatste jaar van de Das Reich-divisie doen herleven. Terwijl zij Frankrijk doorkruisen om Normandië te bereiken, plegen ze de ene na de andere massamoord.

Lees meer over: Disney Plus, Weekoverzicht

Populair nieuws