search

Ons nieuws van zaterdag 8 mei 2021

'Grey's Anatomy' verliest een van zijn hoofdrolspelers
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy' verliest een van zijn hoofdrolspelers

Na meer dan een decennium vertrekt acteur Jesse Williams bij Grey's Anatomy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy ziet een van zijn relatief vaste aanwezigen vertrekken. Acteur Jesse Williams verlaat de serie tegen het einde van het zeventiende seizoen. Dat doet hij na meer dan een decennium in de serie.

De acteur voegde zich in 2009 bij de cast van Grey's Anatomy als Dr. Jackson Avery. Hij debuteerde daarmee in het zesde seizoen als gastacteur. Het jaar daarna werd hij een van de vaste castleden.

Vertrek van Jesse Williams
In de aflevering van het zeventiende seizoen die op 20 mei te zien zal zijn, is het de laatste keer dat Jesse Williams in de televisieserie te zien is. Dat werd bevestigd door showrunner Krista Vernoff.

"We zullen Jesse verschrikkelijk missen en missen Jackson Avery ook - die zoveel jaren zo perfect gespeeld werd", vertelde ze.

Williams bedankte vooral iedereen met wie hij aan de serie werkte voor "de grenzeloze kansen" die hij kreeg. "Als acteur, regisseur en persoon heb ik obsceen veel geluk gehad om van zoveel mensen te mogen leren en ik wil onze prachtige fans die leven in onze gedeelde werelden ademen enorm bedanken. De ervaring en uithoudingsvermogen die voorkomen uit het maken van bijna 300 uur aan wereldwijde televisie, is een cadeau dat ik altijd bij mij zal dragen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook na het einde van 'The Walking Dead' is Jeffrey Dean Morgan te zien
Series / Nieuws

Ook na het einde van 'The Walking Dead' is Jeffrey Dean Morgan te zien

The Walking Dead is zeker niet klaar met Negan na het elfde seizoen, dat moge duidelijk zijn.

Jeffrey Dean Morgan zegt dat fans "op een zeker moment" meer zullen zien van zijn The Walking Dead-personage Negan als de serie eenmaal voorbij is op AMC.

Er komt nog maar één seizoen van de AMC-serie, waarin Negan nog een rol heeft. Wat die rol precies wordt en hoe groot is niet duidelijk, maar het lijkt erop dat de charismatische schurk nog een grote rol heeft in de toekomst van de franchise.

Een terugkeer
CinePop kreeg de kans om Morgan te interviewen en vroeg de acteur of hij The Walking Dead zou missen als de serie straks tot een einde is gekomen. Aangezien hij zeven tot acht maanden per jaar in Georgia woont voor de opnames van de serie, gaat hij die zeker missen.

Maar hij is optimistisch over meer Negan:

"Dit wordt het einde van Negan zoals we hem kennen in The Walking Dead, maar we zien hem vermoedelijk daarna nog wel eens terug," zei Morgan.

Dit is niet voor het eerst dat Morgan hint op een terugkeer als Negan. Die kans lijkt intussen vrij groot te zijn!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spannende nieuwe trailer 'War of the Worlds' seizoen 2
Series / Nieuws

Spannende nieuwe trailer 'War of the Worlds' seizoen 2

De aliens zijn nog niet klaar met onze planeet in het vervolgseizoen van War of the Worlds.

Epix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de spannende serie War of the Worlds, dat op 6 juni zijn première beleeft.

De serie speelt zich af in het hedendaagse Frankrijk en Verenigd Koninkrijk en geeft een nieuwe twist aan het klassieke verhaal van H.G. Wells.

Na een transmissie uit een ander universum te hebben ontvangen, komen astronomen erachter dat ze het definitieve bewijs hebben dat er buitenaards leven bestaat. De mensheid wordt enkele dagen erna nagenoeg uitgeroeid na een vernietigende aanval. Degenen die het gebeuren wel hebben overleefd, moeten hun leven doorbrengen in een enge, verlaten wereld.

In het tweede seizoen van de serie komen de hoofdpersonages tot het besef dat de indringers wel eens mensen zouden kunnen zijn. Dit leidt uiteindelijk tot opoffering van een van hun eigen.

Hoofdrolspelers in War of the Worlds zijn Gabriel Byrne, Daisy Edgar-Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan en Emilie de Preissac.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer 'Star Trek'-series op komst die op de films moeten lijken
Series / Nieuws

Meer 'Star Trek'-series op komst die op de films moeten lijken

Het gerucht gaat dat de Kelvin-tijdlijn ook televisieseries krijgt voor op Paramount+.

Als er een ding is dat we echt zeker weten rond de toekomst van de Star Trek-franchise, is het wel dat er heel veel meer materiaal aan zit te komen.

Paramount+ wil elk kwartaal weer een nieuwe serie laten debuteren in de franchise. En dan zijn er nog twee films die eraan zitten te komen: eentje die geschreven wordt door Kalinda Vasquez en een die in juni 2023 in de bioscoop aan komt. Maar er is meer.

Kelvin-tijdlijn
Het opmerkelijke rond de Star Trek-franchise is dat er twee tijdlijnen zijn: de Kelvin-tijdlijn van J.J. Abrams en de reguliere tijdlijn. Die twee lopen uiteen en series speelden zich tot nu toe af in de reguliere tijdlijn. Daar zou verandering in komen.

Het gerucht gaat via Giant Freakin Robot dat er een televisieserie aankomt die zich afspeelt in de Kelvin-tijdlijn. Het zou dan een serie zijn die mede ontwikkeld wordt door J.J. Abrams.

Helemaal zeker is het daarmee natuurlijk niet; het is nu enkel een gerucht. Maar het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er wat meer materiaal komt dat kijkt naar beide tijdlijnen. Eerder werd er al in een van de series gerefereerd naar de Kelvin-tijdlijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Agents of SHIELD' is dood maar krijgt een reboot?
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD' is dood maar krijgt een reboot?

Het gerucht gaat dat Marvel Studios van plan is om de Agents of SHIELD nieuw leven te geven.

Marvel Studios ziet de serie Agents of SHIELD niet meer als onderdeel van zijn canon. Maar dat wil niet zeggen dat men geen plannen heeft met de personages.

Vandaag stelt de site Giant Freakin Robot op basis van eigen en anonieme bronnen dat bepaalde personages gereboot moeten worden in het Marvel Cinematic Universe. En dat met een mooie twist, want het is volgens de site de intentie om die reboot te maken met een aantal van dezelfde castleden.

Reboot van Agents of SHIELD
De site Giant Freakin Robot stelt dat het plan is om een nieuwe versie van de Agents of SHIELD te bouwen:

"Marvel wil de personages van de serie terugbrengen, maar hen als nieuw behandelen voor het publiek. Het wordt in essentie een zachte reboot en de personages zijn tegelijk voor oude fans wel bekend. Maar ook compleet toegankelijk voor eenieder die nooit iets gezien heeft van Agents of SHIELD."

Of het klopt is maar de vraag, maar volgens de site gaat het om een zeer betrouwbare insider. De vraag is of Marvel Studios echt kiest voor de terugkeer van personages als Agent Coulson, Quake, Ghost Rider en Deathlok, of dat ze op de plank blijven liggen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze week 8 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze week 8 series nieuw toe

Check hier alle nieuwe content die deze week zijn debuut maakte op streamingdienst Disney+.

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+ als het op televisieseries aankomt. Niet alleen ging er een gloednieuwe Star Wars-serie van start, ook is er een behoorlijk breed aanbod aan nieuwe content toegevoegd. We zetten alles voor je op een rij, beginnende bij series met nieuwe afleveringen.

Star Wars: The Bad Batch (S01E01-02): De oorlog is voorbij en Palpatine regeert het nieuwe Galactische Keizerrijk. Op Saleucami ontmoeten ze Cut en Suu, die de Bad Batch helpen om van de planeet af te komen.

Apocalypse: The Second World War: Fort Marshall maakt zich klaar voor het aankomende USO-concert met Wynonna Judd en Five for Fighting. Pamela helpt Claudia Joy met de organisatie om zo niet na te hoeven denken over de komende terugkeer van Chae. De groep komt samen om soldatenvrouw Marisol te steunen na het misbruik van haar man en moedigt haar aan hulp te zoeken.

Ultimate Survival WWII: Overlevingsexpert Hazen Audel reist de wereld over om enkele van de meest bijzondere verhalen over het overleven in de wildernis tijdens de Tweede Wereldoorlog te laten zien.

Buried Secrets of WWII: De nieuwste technologie maakt 3D-modellen van veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog, wereldwijd. Scans onthullen sporen die al meer dan 70 jaar verborgen en begraven zijn.

Angel (seizoen 1-5): Een eeuwenoude vampier met een verleden, Angel, heeft het Californische stadje Sunnydale verlaten om zich te vestigen in de City of Angels. Daar probeert hij de stad te beschermen tegen demonen.

Station 19: Andy Herrera is opgegroeid op Station 19 in Seattle en een zelfverzekerde brandweervrouw die ook de dochter is van Pruitt Herrera, het formidabele hoofd van de brandweerkazerne. Samen ondernemen ze heel wat missies om mensenlevens te redden.

Inside the SS: Om de aard van het fanatisme beter te begrijpen, wordt in deze film de bloederige geschiedenis van de jonge vrijwilligers die zich bij de SS, de Schutszstaffel aansloten, gereconstrueerd.

Hitler's Death Squad: Een duik in de horror en chaos van het laatste oorlogsjaar. Deze film zal je het laatste jaar van de Das Reich-divisie doen herleven. Terwijl zij Frankrijk doorkruisen om Normandië te bereiken, plegen ze de ene na de andere massamoord.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Romantische serie 'Love Life' met Anna Kendrick scoort tweede seizoen
Series / Nieuws

Romantische serie 'Love Life' met Anna Kendrick scoort tweede seizoen

Er bestond eigenlijk vrij weinig twijfel over dat de reeks nog een vervolg zou krijgen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het zat er eigenlijk wel een beetje aan te komen, maar er is goed nieuws voor fans van de serie Love Life. De romantische, komedie-serie krijgt namelijk met zekerheid nog een tweede seizoen.

In het tweede seizoen van de serie zien we Jessica Williams en Chris Powell samen spelen met William Jackson Harper. Bovendien spreekt het voor zich dat ook andere bekende namen terug van de partij zullen zijn. Denk hierbij in eerste instantie aan de bloedmooie actrice Anna Kendrick.

Er zijn voor het tweede seizoen ook verschillende gastoptredens gepland. Deze gastoptredens zijn onder meer weggelegd voor Janet Hubert, Jordan Rock en Maya Kazan. Rachelle Williams is aangesteld als showrunner samen met Sam Boyd en natuurlijk ook Bridget Bedard.

Jarenlange relatie
Het tweede seizoen van Love Life legt de focus op Marcus Watkins. Hij komt uit een jarenlange relatie met een vrouw van wie hij altijd heeft gedacht dat ze de ware was. Nadat de relatiebreuk een feit is gaat hij terug op zoek naar de ware.

Wanneer het tweede seizoen van deze serie zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-off 'How I Met Your Mother' toch verbonden aan moederserie
Series / Nieuws

Spin-off 'How I Met Your Mother' toch verbonden aan moederserie

De spin-off How I Met Your Father krijgt toch een duidelijke connectie met de oorspronkelijke serie.

How I Met Your Mother ging in 2005 van start op CBS. De serie draaide om Ted Mosby die zijn kinderen vertelde hoe hij hun moeder had leren kennen. Dankzij scherpe scripts en heel goed spel van onder meer Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan en Jason Segel, werd de komedie een grote hit die negen seizoenen duurde.

Afgelopen april bleek eindelijk dat er een spin-off zou komen: How I Met Your Father. Die krijgt tien afleveringen, met Hilary Duff in de hoofdrol als Sophie. How I Met Your Father wordt door Duff geproduceerd, in samenwerking met Isaac Aptaker en Elizabeth Berger. En krijgt, zo blijkt nu, een connectie met HIMYM.

Verbindingen leggen
Tijdens een interview vertelde Duff dat er zeker connecties zullen tussen How I Met Your Father en How I Met Your Mother. Ze gaf nog niet te veel concreets weg, maar duidelijk is dat de series meer delend an alleen een uitgangspunt.

"Ik wil niet al te veel weg geven en het scenario wordt zeker nog bijgewerkt. Maar er is zeker een connectie. En je begrijpt dat we hopelijk wat leuke gastverschijningen van de oorspronkelijke cast hebben", aldus Duff.

Centraal in de spin-off staat Sophie, evenals een drietal mannelijke personages van wie het publiek zich af zal vragen wie van hen de vader uit de titel wordt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Andor' onthult zijn hoofdpersoon
Series / Foto's

'Star Wars: Andor' onthult zijn hoofdpersoon

Diego Luna ziet er schitterend uit op een eerste beeld van zijn terugkeer in Star Wars.

De opnames van Star Wars: Andor zijn in volle gang. De serie moet straks op Disney+ te zien zijn en speelt zich af voor de gebeurtenissen van de film Rogue One. Centraal staat de Rebel, gespeeld door Diego Luna.

Vandaag zijn er setfoto's online verschenen waarop we Luna kunnen zien als Cassian Andor. Het is niet helemaal duidelijk op welke locatie hij zich bevindt, maar gezien het strand en de Stormtroopers die in de buurt van deze set gezien werden, zou het kunnen dat het om voetsoldaten van het Keizerrijk op de tropische planeet Scarif gaat.

Nieuwe foto's
Hieronder kan je de nieuwe setfoto's bekijken:



Diego Luna wilde niet heel veel vertellen over de serie tijdens een recent interview. "De manier waarop we het opnemen doet mij denken aan de manier waarop we de film opgenomen hebben." En: "de manier waarop we een verhaal als dit benaderen, maakt dat je ook heel erg moet reflecteren. Dus zodra je weet waar Cassian toe in staat is, kan je hem veel diepgaander verkennen en dat windt mij als acteur heel erg op. Deze serie stelt ons er toe in staat al die verschillende lagen af te pellen en te verkennen."

Andor verkent de avonturen van de spion Cassian Andor in de eerste jaren dat de Rebel Alliance ontstaat, voorafgaand aan de film Rogue One: A Star Wars Story. De serie verkent "verhalen vol spionage en gedurfde missies om hoop te herstellen in het sterrenstelsel dat in de greep van het meedogenloze Keizerrijk verkeert."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Disney+ toch door met 'Lizzie McGuire'?
Series / Nieuws

Gaat Disney+ toch door met 'Lizzie McGuire'?

Actrice Hilary Duff heeft er helemaal geen vertrouwen in en dus lijkt het gedaan.

Het is meer dan een jaar geleden dat Disney+ gelanceerd werd. De streamingdienst omvat ook een aantal revivals van series of films van Disney. Eentje die we zouden zien was een revival van Lizzie McGuire.

Daarvoor tekende actrice Hilary Duff, samen met showrunner Terri Minsky. Maar ondanks dat beelden het haalden tot een sizzle reel van Disney+ voor het jaar 2020, werd de hele serie uiteindelijk geschrapt. Nu gelooft Duff er helemaal niet meer in.

Gaat niet gebeuren
Hoewel ze nooit nooit wil zeggen voor een terugkeer als Lizzie, denkt Duff niet dat de revival er gaat komen. "Ik denk niet dat hij er gaat komen", zei ze tijdens een interview.

Ook vertelde ze over haar persoonlijke connectie met Lizzie en hoe die veranderd is. "Nu ik zo oud ben als ik ben, houd ik van haar. Hier begon het allemaal voor mij en zij is mij en ik ben haar. Ik heb naar haar ook echt alles gebracht wat ik in mij had, dus om daar weer iets mee te mogen doen, dat was een geweldige ervaring."

Hoewel Duff dus niet denkt dat Lizzie McGuire ooit nog terug zal keren op Disney+, heeft ze wel getekend voor de serie How I Met Your Father. De banden blijven dus goed.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things': Nog twee teasers op komst?
Series / Nieuws

'Stranger Things': Nog twee teasers op komst?

Eindelijk is Netflix begonnen met het oplichten van een tip van de sluier van de hitserie #StrangerThings.

Netflix geeft fans eindelijk een voorproefje van het vierde seizoen van Stranger Things. Als gevolg van de coronapandemie lijkt het onderhand alsof de productie al jaren duurt, en fans wachten dan ook al lange tijd op nieuws over het seizoen.

Donderdagochtend kwam Netflix dan eindelijk met een bijzondere teaser die ons terugbracht naar het laboratorium waar Eleven opgroeide als kind. Er zat niet veel in, maar duidelijk is wel dat er in het verleden van Eleven gedoken wordt. En er zit mogelijk een hint.

YouTube-omschrijving
Als je de nieuwe teaser van Stranger Things op YouTube bekijkt, zie je dat de omschrijving behoorlijk leeg is, op wat nummers na. We lezen: "002/004" en meer niet.

In eerste instantie dachten fans dat dit een hint is dat het nieuwe seizoen op 4 februari 2022 te zien is (wat zou passen binnen opmerkingen van acteur Finn Wolfhard, die niet denkt dat de serie dit jaar verder gaat). Maar er lijkt meer aan de hand te zijn.

Vorig jaar in februari kwam Netflix met de eerste teaser voor het nieuwe seizoen, In die teaser zagen we Hopper in Rusland aan het werk, een duidelijk teken dat onze geliefde sheriff nog leeft. En de omschrijving van die video was "001/004". Daarmee lijkt het erop dat we dus nog twee van dit soort cryptische video's kunnen verwachten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.