search
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' zou deze schurken terugbrengen

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' zou deze schurken terugbrengen

Star Wars zou met de serie rond Obi-Wan Kenobi de Inquisitors terug brengen.

Jim Pedd
Een nieuw Star Wars-gerucht stelt dat de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ straks het live-action debuut vormt voor een hele rits grote schurken. Het gaat volgens het gerucht om de Inquisitors.

Een castlid van Obi-Wan Kenobi plaatste een foto op Instagram van haar lichtzwaardtraining. Fans werden daarop erg nieuwsgierig, want wat zou dit betekenen? Het gerucht gaat nu dat het castlid in kwestie een Inquisitor speelt.

Schurken terugbrengen
Kessel Run Transmission schrijft dat Moses Ingram, de dame van wie de Instagram-post in kwestie afkomstig was, een Inquisitor speelt. Ze gebruikte bij haar training een blauw lichtzwaard, wat een bewuste manier zou zijn om fans om de tuin te leiden.

Wel valt op dat Kessel Run Transmission maar één bron heeft, die dit nieuws bevestigd zou hebben. Goede journalistieke principes gaan natuurlijk uit van meerdere bronnen, maar volgens de fansite is het een erg betrouwbare bron. Het kan dus zomaar.

De Inquisitors werken in de franchise voor Palpatine, en hebben een eenvoudige missie: het opjagen en doden van de Jedi die Order 66 overleefd hebben.



Aanbevolen artikelen