Heeft 'Breaking Bad' in Walt Jr. een nieuwe drugsbaron?

Heeft 'Breaking Bad' in een nieuwe drugsbaron?

Breaking Bad liet Walt Jr. achter na de finale en wat nou als hij zijn vader aangaat?

Jim Pedd, 9 mei 2021 14:17

Breaking Bad-ster RJ Mitte reflecteert op wat er met Walt Jr. gebeurd is na de finale van de serie. Hij grapte dat zijn personage zomaar eens een drugsbaron zou kunnen zijn geworden.
De serie Breaking Bad werd bedacht door Vince Gilligan en vertelt het verhaal van Walter White. Hij is een briljante leraar op een middelbare school en maakt en verkoopt crystal meth samen met zijn voormalig leerling Jesse Pinkman. Het verhaal leidde onder meer tot de spin-off Better Call Saul en de film El Camino.

Meer mogelijk
In de serie heeft Walter White een zoon in Walt Jr., die ziek is en zich naarmate Breaking Bad vordert meer van zijn vader afkeert. Fans kregen nooit een duidelijke blik op het leven van de tiener, en ook niet op wat er met hem gebeurde na de finale Felina.

"Ik zie hem wel een drugsbaron worden", begon Mitte tegenover Esquire. "Hoe de serie eindigde, en hoe Walter Jr. als zijn vader wilde zijn, dat werd denk ik een stuk minder omdat hij zijn respect voor zijn vader verloor."

Maar: "Ik denk dat Walt Jr. nog altijd zijn morele kompas heeft en heel erg opkeek naar zijn oom Hank. Maar je weet het nooit, wie weet werd hij wel een drugsbaron of een DEA-held."

Wie het weet mag het natuurlijk zeggen en dat lijkt met name Vince Gilligan te zijn.
Bron: Esquire

Lees meer over: Breaking Bad, Vince Gilligan, RJ Mitte, AMC, Walter White, Walt Jr, Bryan Cranston, Aaron Paul

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws