search

Ons nieuws van zondag 9 mei 2021

'Supergirl' onthult weer een nieuwe superheld
Series / Foto's

'Supergirl' onthult weer een nieuwe superheld

We zien vandaag voor het eerst Guardian, het personage van Azie Tesfai.

Arrowverse-fans weten dat zo'n beetje elk personage dat bevriend is met de hoofdpersoon, zomaar eens een superheld zou kunnen worden. Dat geldt ook voor Supergirl.

Daarin speelt actrice Azie Tesfai de rol van Kelly Olsen. Dat personage staat op het punt om haar eigen kostuum aan te trekken als Guardian en precies daarvan is de look nu onthuld.

Eerste blik op Guardian
The CW heeft een eerste foto vrijgegeven van Tesfai als de Guardian. Het beeld ziet er behoorlijk comic-accuraat uit en toont ons het zwarte en goud dat heel goed past bij haar look:



Guardian maakt in aflevering 12 van dit zesde (en laatste) seizoen haar debuut. De aflevering heet Blind Spots en het scenario daarvan is mede geschreven door Tesfai in samenwerking met producent J. Holtham.

De aflevering moet onder meer draaien om raciale ongelijkheid en diep kijken naar dat thema, wat goed past bij de invalshoek van de serie, die vooral in dit laatste seizoen dit soort onderwerpen durft te tackelen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doctor Who'-ster legde zijn penis op schouder vrouwelijke coster
Series / Nieuws

'Doctor Who'-ster legde zijn penis op schouder vrouwelijke coster

Een van de sterren van de serie Doctor Who, John Barrowman, ging compleet de grens over.

Doctor Who lijkt te maken te hebben met een aantal grote schandalen die enige tijd aan de aandacht ontsnapt waren. Recent werd acteur Noel Clarke al beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag en nu blijkt ook John Barrowman zich daar schuldig aan te hebben gemaakt.

Recent lekte een video van een Doctor Who-fanconventie uit 2015 waar Clarke te gast was. Hij vertelde daar dat zijn oud-collega John Barrowman zijn penis uit zijn broek haalde op de set en "dat zo'n beetje elke vijf minuten deed". Maar hij ging extreem ver.

Penis op schouders
In de clip vraagt Clarke aan actrice Camille Coduri of ze nog die keer weet dat "hij hem op jouw schouder legde in de make up truck". Waar Coduri op reageerde met: "ja, dat weet ik nog".

Acteur Barrowman heeft al op het verhaal gereageerd:

"Als ik er zo op terug kijk, begrijp ik dat mijn gedrag velen geschokt kan hebben en ik heb daar mijn excuses voor aangeboden. Sinds ik dat in november 2008 heb gedaan, heb ik ook aan mijn bedrag gewerkt en begrijp ik beter wat wel en niet kan", aldus de acteur.

Daarmee refereerde Barrowman ook naar zijn verschijning bij BBC Radio 1, waar hij zijn broek liet zakken in een moment van verstandsverbijstering.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-plot blijkt helemaal niet te kloppen
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-plot blijkt helemaal niet te kloppen

De serie Young Sheldon maakt dat we bepaalde zaken nu in een heel ander licht moeten beschouwen.

Het vierde seizoen van de serie Young Sheldon laat zien dat Sheldon zijn vader, George Sr. Cooper, heel verkeerd herinnert in The Big Bang Theory.

In The Big Bang Theory spreekt Sheldon eigenlijk alleen maar negatief over zijn vader. Maar de serie Young Sheldon laat tot nu toe zien dat George Sr. vooral een lieve en toegewijde vader en echtgenoot is. Iemand die wel zijn fouten heeft, maar niet meer dan andere mensen.

Young Sheldon
De volwassen Sheldon lijkt zich dat nu ook te realiseren. De voiceover van Young Sheldon wordt verzorgd door acteur Jim Parsons. En in aflevering 17 van het vierde seizoen bevestigt de voiceover dat Sheldon zich vergist had.

In de aflevering genieten Sheldon en zijn vader een moment met z'n tweeën en daarin geven ze aan elkaar toe genoten te hebben van het familiediner. Volwassen Sheldon geeft daarna toe dat hij gewild had dat hij toen had gezegd van zijn vader te houden. Dat deed hij echter niet.

Op deze manier laat Young Sheldon nu dus zien dat een hele verhaallijn van The Big Bang Theory niet klopt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' zou deze schurken terugbrengen
Series / Nieuws

'Star Wars: Obi-Wan Kenobi' zou deze schurken terugbrengen

Star Wars zou met de serie rond Obi-Wan Kenobi de Inquisitors terug brengen.

Een nieuw Star Wars-gerucht stelt dat de Obi-Wan Kenobi-serie op Disney+ straks het live-action debuut vormt voor een hele rits grote schurken. Het gaat volgens het gerucht om de Inquisitors.

Een castlid van Obi-Wan Kenobi plaatste een foto op Instagram van haar lichtzwaardtraining. Fans werden daarop erg nieuwsgierig, want wat zou dit betekenen? Het gerucht gaat nu dat het castlid in kwestie een Inquisitor speelt.

Schurken terugbrengen
Kessel Run Transmission schrijft dat Moses Ingram, de dame van wie de Instagram-post in kwestie afkomstig was, een Inquisitor speelt. Ze gebruikte bij haar training een blauw lichtzwaard, wat een bewuste manier zou zijn om fans om de tuin te leiden.

Wel valt op dat Kessel Run Transmission maar één bron heeft, die dit nieuws bevestigd zou hebben. Goede journalistieke principes gaan natuurlijk uit van meerdere bronnen, maar volgens de fansite is het een erg betrouwbare bron. Het kan dus zomaar.

De Inquisitors werken in de franchise voor Palpatine, en hebben een eenvoudige missie: het opjagen en doden van de Jedi die Order 66 overleefd hebben.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'Breaking Bad' in Walt Jr. een nieuwe drugsbaron?
Series / Nieuws

Heeft 'Breaking Bad' in Walt Jr. een nieuwe drugsbaron?

Breaking Bad liet Walt Jr. achter na de finale en wat nou als hij zijn vader aangaat?

Breaking Bad-ster RJ Mitte reflecteert op wat er met Walt Jr. gebeurd is na de finale van de serie. Hij grapte dat zijn personage zomaar eens een drugsbaron zou kunnen zijn geworden.

De serie Breaking Bad werd bedacht door Vince Gilligan en vertelt het verhaal van Walter White. Hij is een briljante leraar op een middelbare school en maakt en verkoopt crystal meth samen met zijn voormalig leerling Jesse Pinkman. Het verhaal leidde onder meer tot de spin-off Better Call Saul en de film El Camino.

Meer mogelijk
In de serie heeft Walter White een zoon in Walt Jr., die ziek is en zich naarmate Breaking Bad vordert meer van zijn vader afkeert. Fans kregen nooit een duidelijke blik op het leven van de tiener, en ook niet op wat er met hem gebeurde na de finale Felina.

"Ik zie hem wel een drugsbaron worden", begon Mitte tegenover Esquire. "Hoe de serie eindigde, en hoe Walter Jr. als zijn vader wilde zijn, dat werd denk ik een stuk minder omdat hij zijn respect voor zijn vader verloor."

Maar: "Ik denk dat Walt Jr. nog altijd zijn morele kompas heeft en heel erg opkeek naar zijn oom Hank. Maar je weet het nooit, wie weet werd hij wel een drugsbaron of een DEA-held."

Wie het weet mag het natuurlijk zeggen en dat lijkt met name Vince Gilligan te zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-fans twijfelen over 'Jupiter's Legacy'
Series / Nieuws

Netflix-fans twijfelen over 'Jupiter's Legacy'

Vinden ze Jupiter's Legacy nou een goede serie of toch niet? We zetten reacties op een rij.

Wat vindt de seriekijker nou van de nieuwe Netflix-serie Jupiter's Legacy? Die is de eerste in een samenwerking tussen Netflix en Millarworld en werd behoorlijk gemengd ontvangen.

Op Rotten Tomatoes scoorde de serie een 'Rotten' rating en was slechts 36 procent van de recensenten positief. Dat had vooral te maken met het verhaal dat niet al te scherp is en alle kanten op lijkt te gaan. Een gebrek aan focus zou de serie dus vooral nekken.

Wat vinden fans?
Fans lijken ook niet helemaal zeker te zijn van wat ze nou van de serie Jupiter's Legacy vinden. Niet iedereen is er even weg van, en dat brengt ons tot vrij gemengde reacties:



Jupiter's Legacy is een verfilming van de gelijknamige comics van Mark Millar en Frank Quitely. We volgen Sheldon Sampson, a.k.a. The Utopian, en zijn familie, die probeert te overleven in een wereld vol superhelden en schurken.

De eerste acht afleveringen van Jupiter's Legacy zijn nu te streamen op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stranger Things' seizoen 4 is meer dan het wachten waard
Series / Nieuws

'Stranger Things' seizoen 4 is meer dan het wachten waard

Maya Hawke zegt dat we wel lang moeten wachten, maar dat Stranger Things het waard is!

Maya Hawke belooft dat het vierde seizoen van Stranger Things zeker het wachten waard zal zijn. Het derde seizoen van de Netflix-serie was in 2019 te zien en sindsdien wachten we op een nieuwe reeks.

We kregen tot nu toe twee teasers van dat nieuwe seizoen te zien. De eerste al vrij snel na de start van de opnames begin vorig jaar, met beelden van Hopper in een Russisch werkkamp. En dan werd zeer recent nog een teaser vrijgegeven waarin we een flashback naar de jeugd van Eleven zagen.

Stranger Things 4
Tijdens een interview met Collider vertelde Maya Hawke dat het nieuwe seizoen meer dan het wachten waard zal zijn. Dat de productie maandenlang stil kwam te liggen als gevolg van het coronavirus, maakt dat Matt en Ross Duffer de kans kregen aan de scenario's te blijven schaven.

"Ik mag je niet vertellen wanneer we klaar zijn met de opnames. Maar ik kan je wel vertellen dat, hoewel het eeuwig lijkt te duren, omdat we zoveel tijd hebben, de aandacht en hoeveelheid details die de Duffer-broers in de scenario's hebben gestoken en de kans voor ons als acteurs om ons echt te verdiepen in onze personages, maakt dat het geweldig wordt," aldus de lyrische Hawke.

"En ik ben zo trots op het werk dat iedereen levert. Ik kan niet wachten tot mensen dit seizoen te zien krijgen. Het is lang wachten, maar ik denk dat 't het waard zal zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' toont zijn nieuwe superheld Impulse!
Series / Foto's

'The Flash' toont zijn nieuwe superheld Impulse!

We zien Impulse van The Flash vandaag op een setfoto van de Arrowverse-serie.

Setfoto's van The Flash geven ons een eerste blik op het kostuum van Jordan Fisher's Bart Allen. De jonge acteur is straks te zien als Bart Allen in de serie, a.k.a. Impulse en zal samenwerken met Barry Allen en XS.

The CW's The Flash heeft ons al aan een hele rits verschillende speedsters voorgesteld. Denk maar aan Earth-op's Flash, Kid Flash, Jesse Quick en XS. En dit zevende seizoen zullen we Impulse zien.

The Flash-setfoto's
Eerder al werd onthuld door The CW dat Jordan Fisher de rol van Bart Allen zou gaan spelen. Het personage is in de comics vaak de kleinzoon van Barry Allen en Iris West-Allen. Fans waren al erg benieuwd hoe het personage er uit zal komen te zien, en hoe Bart Allen er in actie uit komt te zien.

Op de set blijkt dat The CW ervoor gekozen heeft om Impulse een vrij traditioneel, comic-trouw kostuum te geven:

Tweet verwijderd

De foto's van Impulse zijn natuurlijk nog niet officieel, maar bieden al een mooie blik op hoe Impulse er straks uit komt te zien. Hij debuteert in aflevering 150 van de serie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Bizarre foto's: Lily James en Sebastian Stan als Pamela Anderson en Tommy Lee
Series / Nieuws

Bizarre foto's: Lily James en Sebastian Stan als Pamela Anderson en Tommy Lee

De acteurs lijken eng veel op het beroemde koppel uit de jaren '90.

Hulu heeft de eerste foto's vrijgegeven van Lily James (Downton Abbey, Baby Driver) en Winter Soldier-acteur Sebastian Stan als Pamela Anderson en Tommy Lee in de miniserie Pam and Tommy.

De serie vertelt het ware verhaal achter de release van de eerste échte viral video: de sextape van Anderson en Lee. In de serie, waarbij Anderson en Lee op geen enkele manier betrokken zijn, zijn ook rollen weggelegd voor acteurs als Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese en Mozhan Marno.

Rogen als dief
Rogen zal de rol spelen van Rand Gauthier, de man die de tape stal en vervolgens verkocht.

Robert Siegel en DV DeVincentis schreven het script van de serie en fungeren als showrunners. Craig Gillespie (I, Tonya regisseert.

Producenten van Pam and Tommy zijn Rogen, Gillespie, Dave Franco, Evan Goldberg, Megan Ellison, Sue Naegle, James Weaver, Ali Krug, Alex McAtee, Chip Vucelich, Dylan Sellers en Sarah Gubbins.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.